Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Nocsak, alljon meg a menet! A kormanyos egy seged tiszti bizalmas pozicio! meg a felsofoku part gyulesekre is meg kell jelennie a tisztekkel egyutt! Igen magas oskolat kell nekie jarni, hogy felerjen arra a csucsra! Tobb idot toltott el a varju feszekben, mint bar ki is a hajon! meg a csillagokat is tanulmanyoztam! (Kulonosen a szakacsno szemeiben!) Nem is beszelve arrol hogy slalom sielek is! Es a legjobbak kozott tudom vizisimmel lefrocskolni a szomszed baratokat a csonakjaikban! Igaz akkor a leanyom a kormanyos es a fiam a figyelo,de valtanak es a barataim a szenvedo alanyok kiket le kell frocskolnom a vizfuggonnyel amit a hirtelen fordulo silecem tud kenyelmesen produkalni. Mert Tegnap en kaptam meg ugyan azt toluk! Es hat "kolcson kenyer vissza jar" van be tetovalva belulrol a szemhejamra.
A tetovalasokrol beszelve, van egy masik tetovalasom, egy szo; megszentsegestelenithetetlensegeskedeseitekert, ez van nagy betukkel telepitve a privat alkatreszemre. De az titok hova!!
Ha mar Lu'd , akkor legyen kover! :D
Biztosan lesz valami matróz tanonc,vagy kukta tanonc,aki kiszállítja Neked a lángost, a teával!:)))
Bercivel mégsem küldhetem!:)))
Bár,jól becsomagolva????
Majd a hátára kössük,nehogy szagot kapjon!:)))
Ami azt illeti... az összes a legénység összes férfitagjánál ott maradhat állandó jelleggel a bökő szerszáma. Feltéve, hogy nincs berozsdásodva még... ;))))
Ígérem! A lányoknál semmi sem lesz, csak szatén, selyem és csipke hálóing, harisnyakötő is hasonlók... :)))
Addig a naplómban A Tenger Ördöge címen megtaláljátok a jelenlegi legénységet.
Metálbrigi és GIGI részére is adjátok át ezt az üzenetet léccike!
Holnapra a mai legénységi felvétel is meglesz, ha bírom energiával. :)
CsókA családnak!
Kedves kalózok és leendő kalózok!
Most sajnos itt kell hagyjalak titeket, mert holnap izgalmas napom lesz. :))))
Valamint itt kérdem meg mégy egyszer, hogy mindegyikőtök engedélyezi-e a hozzászólásának felhasználását a sorozathoz?
Holnap este jövök és folytatjuk. talán addigra Giliszta is megérkezik a felajánlott két matrózjelöltjével. Ha nem, hát rabolunk rabszolgákat. :)))
ki ki dob a nett, azt mondja Hoxa nagyon le van terhelve...
Hat,,,, Kaposztas is es kulonosen a foghagymas illik a fogam ala, attol a suket sajtol bajom lenne, Laktos intolerant az a suket gyomrom, kiuteses is lennek tole... De a fokhagymas az johet Oh varj egy percet, ha en vagyok a kormanyos, meg kell kezdeznem, ha langost rendelek a hajon, van e hazhoz szalitas a kormanykerekig? Beleertve egy csesze citromos teat is persze... De kikotom, ha eppen nekem a homokos dobozra kellett szaladnom, a masod kormanyos nem veheto at az en adagomat!!! Rendeljen maranak! Vagy miszlinge szabdalom!!! harr harr harr mert egy nagyon kemeny ficko vagyok en a kalozhajonkon!
Azt hiszem pont rád van szükségünk! :)))
Viharok biztosan lesznek. A kapitánynak csaja van, lánya még nincs, de vannak jó kalózlányok, hacsak nem akarsz harcolni a kapitány csajáért... én nem ajánlom... :)))
A szakácsné minden bizonnyal mindenre képes, és végezetül oda megyünk, ahová kormányozol. :)))
Köszönöm!
De milyen lángost!!!!!!!!
Hu hú!!!!!!
Fokhagymásat!!
Sajtos,tejfölöset!
Káposztásat!!
Nagyon profi!!!!
Millinek hívják!:)))
Beszeljuk csak meg, lesznek e viharok , es mekkora viharok fognak lenni, milyen oregek a vitorlak, es fa kullos lesz e a kormanykerek, hany eves gyakorlata van a legenysegnek es hany eves a kapitany lanya?
Ezek mind fontos tenyezok egy annyura veszelyes munkanal! Nem is beszelve arrol, hogy a szakacsne tud e langos , es kolbaszt, es hurkat is sutni!!
Es persze a Floridai haromszogbe nem megyek, mert ezta munkakonyvembe is be van irva! A valasz Igen!
Jujujj!
Nem kell Peti!!!!!!
Megyek át! Cilu&Dodi tudja miért!
Nyugodtabb éjt Nektek!♥
Igen!
A himbilimbi miatt!
Van Neked? Nincs? Akkor hozzál!:))))
Brutusz?
Nem fejezted be ...
Újfoundlandi fekete lusta dög! Bertalan a neve.
Egy fehér folt a mellén,és a jobb lábán fehér zokni!
Szereti ha hízelegnek neki,és irigy,ha mást simogatnak,pl.macskát!
Mindenhol ő akar első lenni,te egy lépcsőn nem tudsz úgy felmenni,hogy ne előzne meg!
Felér,és ugrál örömébe,hogy ő lett a győztes,tessék simogatni!
Míg el nem felejtem,ez a fajta,a hivatalos vízi mentő kutya!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?