Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Egy így ahogy van egy drámának simán elmenne, regénynek nem, azt teljesen máshogy szoktam.
De azt bánom, hogy a drámaírós pályázatnál nem voltam még köztetek. Annyira jót lehetett volna összehozni.
Szinte látom azoknak a részeknek a helyét, hogy : Gini el, Namizu jön... és hasonlók. Színdarabra írva. Biztos lesz még lehetőség.
Nyugodtan szólj, bármiért, maximalista vagyok. :D Csak ha már kívülről tudom a történetet, akkor nehezebb észrevenni a hibákat, és a helyesírásellenőrző sem javítja a bemásolt anyagot, hacsak végig nem megyek rajta a kurzorral. De azt csak Bőbeszédű Dodinál szoktam, mert nem használ ékezetet.
Kösziii!!!! Jólesik!
már megint??:D
velünk mindig:D
Ha nem vagyok itt és észreveszed, akkor nyugodtan a cikkhez is írhatod hsz-ban, úgy még könnyebb majd javítanom.
Ez bárkire érvényes.
Így fog kezdődni:
Kalózok
2010. DECEMBER 23. - LÁTOGATÓK SZÁMA: 0
A vihar már napok óta tombolt, mintha sosem akarna elmúlni. Fogalmam sincs merre járhatunk a hatalmas óceánon, és senki másnak sincs. A legénység rosszkedvűen és kimerülten végzi a feladatát, minden percben kitörhet egy újabb késhegyre menő veszekedés.
a cikk folytatása
Oxi.
Köszi!
Nyugodtan szóljatok bármikor, ha van valami. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?