Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
csak rosszul esik mert mindig az jön le hogy nem szeret meg mittudomén, pedig imádom és ő is engem, csak másképp gondoljuk és ez érthetetlen nekik. az sose számít hogy 12 éve leszünk együtt a nyáron. a saját nagyanyámnak se, ő is azt mondta egyszer, hogy csak kvának kellek neki. :(
Brigi!!
égió: Budapest - Budapest, IV. kerület
Hirdetés típusa:
Kínál
Beosztás:
alkalmazott
Iskolai végzettség szintje:
középfokú végzettség
További részletek: Word, Internet
Munkatapasztalat:
Állateledel szaküzletbe keresek olyan kutya-macska gondozási tapasztalattal rendelkező eladó munkatársat, aki képes egy forgalmas és igényes szaküzlet igényeit hosszú távon kiszolgálni. Átlag feletti képességű, sokoldalú munkatársat keresek, az elvárásokhoz méltó ellentételezéssel. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel a bakzoltan@yahoo.com email címen lehet
Azert vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymast..:)
Najd kialakul...Latod nalam is megoldodott a helyzet, nalad is megfog...:)
Mi eddig se akartunk innen kirakni..:)
nagyon rendes volt velem a Modi:)hálás vagyok neki!
hát csajok,innen már csak nagyágyúval rakhattok ki:D
bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból.
És anyukámtól megint megkaptam a szokásosat, hogy hát Gábor ott fog megöregedni, biztos nem érzi itt jól magát. :( Biztos tök érthetetlen neki miért nem cuccol ide, de akkor lenne 3x ennyi vízfogyasztás, meg áram is, + nincs is hova tenni annyi mindent. :( Én ne gondoltam hogy ennyit fogok kínlódni, hogy nem lesz melóm és nem tudunk hova menni. :( néha egy darab sz*rnak érzem magam, mert nincs melóm és nem haladunk. :(
Legalább egy hónapig szüneteltetik Bakács Tibor Settenkedő műsorát a Klubrádióban, miután lopáson kapták a Megasztár egykori zsűritagját a budakeszi Tescóban. Bakács Tibor tettéről egy olvasó számolt be a Blikknek [1], aki látta, hogy a biztonsági őrök bekísérik az újságírót a szolgálati szobába. "Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála" - mesélte az újság Júdása. Bakács nem tagadja a történteket: "Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. --------Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró. Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem"
De attol meg kap buntit nem?
Éhes is maradt, a jó hírének is lőttek. Hát megérte?! Inkább legyek éhes, de a becsületemen ne essen folt!
Akkor hiába settenkedett!:)
de éhes maradt mert visszaadta a szalámit
Igen, de készenétben nem lehet szabira menni, k*rva egy helyzet.
Ha ma buntetnek akko legalabb valamiert buntessenek, mert a parizsi lopas ma mar viccnek szamit..:)
Jézus!
Bár nem szabad már ilyesmin se csodálkozni!
Azt mondják az egyik nagy ábc-ből a vendégeim,hogy nem is gondolnánk,hogy kik lopnak újabban!
Jesszusom! Hová jut a világ?! :(
naná,kinek kellene a párizsi:)
En is szeretem!!!!
De ha lopnek, lehet, hogy en is azt lopnam el!
:D
Mióta közöl a Híradó vicceket? :D
További ajánlott fórumok: