Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
De hát ez nem baj!
Azért én is csak egy szűkebb körnek adom ki magam!
De lehet,hogy én már a koromnál fogva is,jobban bízok az ítélőképességembe,hogy kinek.:)
Vigyázzatok!
Kínál
Álláshirdetés címe:
Infó, hogy ne vágjanak át!
Szakma:
eladó
Iparág:
Értékesítés, kereskedelem
Minimális iskolai végzettség:
Nem szükséges
Idegen nyelvtudás:
Nem szükséges
Nyelvtudás szintje:
Nem szükséges
Munkatapasztalat:
Nem szükséges
Jelentkezés módja:
Telefonon
Cég neve, leírása:
Infó
Közvetítő neve:
Infó
Telefonszáma:
Ezt az oldalt ne nyisd meg, mert kamu:
allasneked. zzl. org
Csak azért csinálták, hogy növeljék az oldaluk látogatottságát. Kamuznak mindenféle álláslehetőséget már min. hetek óta. Valami Marosi Krisztina van megadva közvetítőnek. Más . zzl. org végződésű vagy hasonló fura oldallal is találkoztam.
Ne kattints rá, ne növeld a pénzét csalóknak!!
miben?
én most nem a taliról beszélek:)
én is találkoztam volna,de messze vagyok..
nem tudok mentséget felhozni meg nem is akarok,de akkor nem mindenki felé irányult a dolog..hanem csak egy felé...
aztán mindenki belefolyt..
hát nem tudok tényleg mit mondani...de így olyan hülyén érzem magam...
vannak dolgok,amit az ember bár ne tett volna meg...de megtettem és így nagyon rossz érzés,tudom hibáztam és volt okom úgy tenni,ahogy tettem..de akkor is...
sajna akkor csak azt az utat láttam helyesnek..és azután nem gondoltam végig mennyivel rosszabb lesz...most!sajnálom..ennyit mondhatok..
én szerettem volna mindig is megőrizni az anonimitásomat senkinek sem akartam elmondani ki vagyok,miért vagyok stb...
nem tudom,de én nem akartam felvállalni magam..amikor "csak"hülyéskedtünk itt,még minden oké volt..nem kellett személy a dologba...de aztán átmentek barátságba személyeskedésbe és minden fontos lett...
érti ezt valaki?
Mééér?
Mi baj?
cégbuli(farsang )
Megyek, majd jövök meló van. Pá
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?