Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot? fórum

El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot? (tudásbázis)

1 2
9. dovima (válaszként erre: 8. - 4328527e57)
2012. febr. 24. 06:48
nyugodj meg,ez tutira így van,nekünk sajnos volt így egyszerűen nem tudtam befizetni ha a fejem tetejére álltam se,és ez volt a menete,már a kikapcsolási is itt volt és előtte 3 nappal mentem be,mert akor kaptam pénzt és nagyon kedvesek voltak befizettem és törölték a kikapcsolást.
2012. febr. 24. 06:44
Soha nem volt ilyenbe részem csak sajnos az a rohat világ szégyelem magam !
7. dovima (válaszként erre: 6. - 4328527e57)
2012. febr. 24. 06:41
kikapcsolási értesítőt küldenek amin rajta van a pontos dátum,hogy mikor jönnek kikapcsolni,de ha előtte akár egy nappal bemész irodába és ott befizeted az a legjobb,csak ugy nem jelnnek meg h jöttünk kikapcsolni.Sajnos tapasztalat.
2012. febr. 24. 06:39
Azt irják meg néztem hogy 60 nap küldenek egy figyelmesztetöt azt meg kaptam meg küldenek mégegyet a ki kapcsolási levelet
2012. febr. 24. 06:34
meg kell nézni hogy lejárt-e az elsőnél a 60 nap ,mert ha igen akkor jönnek és kapcsolnak.Esetleg számíthat ha bemész az ügyfélszolgálatra,de ott sem jótét lelkek dolgoznak sajna hanem csak beoasztottak ,nem sokat tudnak segíteni.
2012. febr. 24. 06:34

Szerintem nem,de azért a telefont én is javaslom,hogy szólsz akkor tudsz fizetni,kb az lesz hogy x összeget akkor is kérnek tőled péntekig pár ezret,hogy lássák a fizetési szándékot.

Nyugalom én volt hogy 4 havival voltam persze tudtomon kívül elmaradva és mégsem jöttek ki kikötni csak küldték a figyelmeztető leveleket,persze ez nem mostanában volt,hogy 2012-ben meg már mi a módi náluk nem tudom,én kb ha csúszok is csak egy havival szoktam.

Mindenképpen azért szólj rájuk telón,biztos ami biztos.

Szép napot neked és fel a fejjel!

2012. febr. 24. 06:31

telefonálj..részletfizetési lehetőséget is adnak asszem,ha idén még nem volt,de ahhoz be kell menni

A lejárati idő előtt telefonálj!!!leginkább ma!

2012. febr. 24. 06:14
Szólj be telefonon...vagy menj be és nem kapcsolják ki.Amúgy kétszer vagy háromszor küldenek előtte kikapcsolási értesítőt elvileg.Vagy menj be a családsegítőbe és kérdezz rá, van e segítség :-).Üdv:Egy szocmunkás, gyakorló családgondozó
2012. febr. 24. 06:12
El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook