Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » El kell engednem a facebook posztolásokat... fórum

El kell engednem a facebook posztolásokat... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 27. 02:00
en epp ezertis toroltem magamat a facerol,mert vadidegenekkel semmit meg nem osztok.
aug. 26. 17:18
Esetleg, próbálj ne a facebookon élni...
17. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 26. 00:18
Az algoritmus tehet róla leginkább, ne vedd magadra és ne vonj le messzenenő következtetést.
16. LBO
aug. 25. 21:10

Semmilyen képet nem osztok meg magamról, a családomról meg végképp nem. A Facebook-om is úgy van beállítva, hogy kizárólag ismerősök láthatják az oldalam. Sőt, ha valaki megjelöl egy képen amit ő kiposztolt, az csak abban az esetben látszik az én oldalamon, ha engedélyezem. De nyilván, nem engedélyezem. Senkinek semmi köze ahhoz, mikor hol járok és kivel. A családdal, barátokkal pedig privát üzenetben osztom meg a boldogságom, bánatom, éppen mi történik. Ehhez a nagyvilágnak semmi köze nincs!

Amit megosztok, azok inkább olyan dolgok, amivel segítek másoknak. Lakás eladás/vétel, eltűnt emberek keresése, eltűnt állatok keresése stb.

15. hesztike2000 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
aug. 25. 17:11

Netbanknál van egy felirat hogy nem ezt a telefont használom, vagy hasonló,és máris a rablók kaphatják meg a kódot

Nem emlékszem mikor cseréltem SIM kártyát, de egyszerűen(?) megoldottam

aug. 25. 13:06
Ha aktív életet akarsz akkor aktívan posztolj, viszont ha nem reagálsz, nem szólsz hozzá mások osztásaihoz, akkor kevésbé fognak figyelembe venni.
aug. 25. 07:26
Engedd el.
12. andi6020 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 25. 04:49

Nem posztolok, soha nem raktam még ki magamról fotót.

Probléma és lelki kínlódás megelőzve.

11. michelle.r (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 21:36

Nem rólad szól.

Minél ritkábban posztolsz, annál kevésbé "szeret az algoritmus". Még csoportokon belül is 3-5%-nak mutatja a posztokat.

10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 18:58

Az átlagos jelenségek, témák sajnos már nem érnek ingerküszöböt. Minél idiótább, megbotránkoztatóbb valami, arra sokan reagálnak.

Ne tulajdoníts ennek nagy fontosságot.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
aug. 24. 17:58
Nem tudom. Nem hiszem. Nem teszek fel sűrűn posztokat, van hogy egy hét is eltelik míg megosztok valamit. Általában vegyeseket osztok meg, olyat ami esetleg másnak is tetszik. Feltűnt, hogy az engem ábrázoló képekre alig reagálnak. 1-2 ember. Azok közül egyik a párom. Semmi kihívó nincsen a képeimben amelyek engem ábrázolnak. Furcsállom.
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 16:54
Unalmassá váltál volna a "változó tartalmú" posztjaiddal? Lehet, hogy sok(k) vagy?
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fenevigye)
aug. 24. 16:41

Attól hogy tudja valaki a bankszámlaszámodat, még nem tud pénzt levenni róla. Akár bankba mész, akár netszámládról akarsz pénzt levenni, több adatot is kérnek tőled.

Az én számlámat próbálták már feltörni. Egymás után 2x próbáltak a netszámlámba belépni, csak a biztonsági kód az én telefonomra jött nem az övékére.😀

6. fenevigye (válaszként erre: 4. - 55Judit)
aug. 24. 16:33
Azt hogy töltsek ki egy kérdőivet. Nevem, cimem, ééééés, a bankszámlám száma, mert oda fogják betenni a pénzt.Meg a lópikulát. Igy fosztják ki a butákat.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 15:09
Időpocséklás, hagyd a fenébe!
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fenevigye)
aug. 24. 15:08
Mit várnak cserébe?
3. fenevigye (válaszként erre: 2. - Birebora)
aug. 24. 14:49
Még divat a gazemberkedés. Nekem pl. sok pénzt szoktak ajánlani, hogy állitólag nyertem. A legkevesebb 4-ezer dollár volt, a legtöbb 250-millió.
aug. 24. 14:30
Már nem divat a fészen lenni és posztolgatni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook