El kell engednem a facebook posztolásokat... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Semmilyen képet nem osztok meg magamról, a családomról meg végképp nem. A Facebook-om is úgy van beállítva, hogy kizárólag ismerősök láthatják az oldalam. Sőt, ha valaki megjelöl egy képen amit ő kiposztolt, az csak abban az esetben látszik az én oldalamon, ha engedélyezem. De nyilván, nem engedélyezem. Senkinek semmi köze ahhoz, mikor hol járok és kivel. A családdal, barátokkal pedig privát üzenetben osztom meg a boldogságom, bánatom, éppen mi történik. Ehhez a nagyvilágnak semmi köze nincs!
Amit megosztok, azok inkább olyan dolgok, amivel segítek másoknak. Lakás eladás/vétel, eltűnt emberek keresése, eltűnt állatok keresése stb.
Netbanknál van egy felirat hogy nem ezt a telefont használom, vagy hasonló,és máris a rablók kaphatják meg a kódot
Nem emlékszem mikor cseréltem SIM kártyát, de egyszerűen(?) megoldottam
Nem posztolok, soha nem raktam még ki magamról fotót.
Probléma és lelki kínlódás megelőzve.
Nem rólad szól.
Minél ritkábban posztolsz, annál kevésbé "szeret az algoritmus". Még csoportokon belül is 3-5%-nak mutatja a posztokat.
Az átlagos jelenségek, témák sajnos már nem érnek ingerküszöböt. Minél idiótább, megbotránkoztatóbb valami, arra sokan reagálnak.
Ne tulajdoníts ennek nagy fontosságot.
Attól hogy tudja valaki a bankszámlaszámodat, még nem tud pénzt levenni róla. Akár bankba mész, akár netszámládról akarsz pénzt levenni, több adatot is kérnek tőled.
Az én számlámat próbálták már feltörni. Egymás után 2x próbáltak a netszámlámba belépni, csak a biztonsági kód az én telefonomra jött nem az övékére.😀