Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Nekem biszex volt a legjobb barátom, bár szerintem inkább meleg, hiszen nője komoly soha nem volt, komolytalan sem nagyon, viszont több, mint 7 éve párkapcsolatban él egy férfival. Sajnos óriásit csalódtam benne és más meleg barátokban is, úgyhogy mondtam is, hogy elegem van most egy időre belőlük. Persze senki ne vegye ezt a lelkére, nem is akarok általánosítani, csak nekem nem alakultak szerencsésen sajnos ezek a barátságok. :)
Így van!Nekem ugyan van több iskolám ,de jelenleg amit csinálok , nem kellene semmi.A magam ura vagyok.És már valószínű így is maradok.A diplomáról is csak annyit ,hogy elég jól mérik a sült krumplit a mekiben a diplomások :)
Sokaknak csak takarózás a sok tanulás meg több diploma,addig se kell dolgozni ugye.De valakinek dolgozni is kell :D
Így van, semmilyen munka nem szégyen. :)))
meg akarat,csak ezek itt ,majdnem mind azt várja hogy elébe tegyék a jó munkát,
tisztelet a kivételnek,
de vinnyogás helyett,dolgozni kellene,
Erettsegi nelkul:
Az egyik exem kreativ szerkeszto az egyik kereskedelmi tvbel
Erettsegi nelkul egy os merosomnek sajat uzlete van!!!
Ugy hogy nem fejeztek be az iskolaikat!
Mert ok kepezni akartak magukat es nem faszsagokat tanulni!
Erettsegivel mehetsz takaritani!
Ennyi
Nem kell erettsrgi ahhoz hogy meno munkad legyen es megelj!
Szorgalom kell
Hat en ezt tudom :D ezt mist miert nekem irod?
ezért nem értem mit vinnyognak állandóan,
Lali is,bár ő olyan hülye,hogy oda sem vennék fel,
Már más világ van.Lásd lejjebb amiket írtam.
Gyárban, soron összeszerelő (operátori munka), bárkit felvesznek.Autóalkatrész gyárak pl.
Látom nem vagy tisztában vele hogy a gyárakban mennyit keres egy operátor,(régen betanított munkádnak hívták) és semmi suli nem kell hozzá.Igaz hogy szar munka de megfizetik.Többi ismim is ilyenben nyomja.
Amit mutatott neki a csaj az szuper.Állatmenhely.Egyébként semmi baj a takarítómunkával ,ráadásul manapság jól is keresnek.Semmilyen munka nem szégyen!Spec,én bármit inkább mint egy irodában ülni sok üresfejű, nyávogó picsával :)
18-at betöltötte,és gondolom Pesten is vannak gyárak,üzemek egyebek,
nem csak bár meg fodrászat meg autószerelő műhely,
de aki nem akar nem talál,
nekem sok meleg barátom van /volt....és mindnek volt gyereke, sőt mind volt nős is...
a melegség nem kizáró ok....
érettségi nélkül ???? mi más lehet, mondjuk elmehet takarítani....de egy 17 éves lány ??? mondjuk, én sem mennék..
nekem a legjobb barátom egy homo pasi volt, velük sok mindent meg lehet beszélni....mert női lelkük van, de nem rivalizálnak egy másik nővel
kapott a nő 3 év laufot, vagy valamennyit......úgyhogy ne várjunk babát hamarosan
Tamás bezápul ?
Megoldva a gyerekprobléma....
Tóbiás is jó apa volt, de döntsük el, nő és gyerek, vagy barát és annyi.
Semennyire,bár most talán kicsit megijed.Jó éjt :)
A tahót vajon mennyire izgatja.
Nekem is de most aztán komolyra fordul a dolog.
Én sem tudtam a rágós dolgot.
Karolaek is már az agyamra mennek ezzel a nyűglődéssel
Nincs ,de elárulom én sem tudtam.
Magától nincs annyi esze?
Persze mér mondták is neki.
További ajánlott fórumok: