Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Karcsika tiszta bolond, jól meg fogják szívatni Milánék. Jófej a főnökük, nagyon laza. :D
Én csak Auréliót láttam, amikor tegnap este bekapcsoltam a tévét, ott is ordítozott. Mennyit röhögtem rajta a VV-ben:D
Zsófi a farmon! Nem a kicsi :)
Milán Kareszon bosszulja meg, amiért megint nem volt sikere a párkapcsolatában. Mert eddig egy normális párkapcsolata se volt...De majd elveszíti, ezek a mostani haverok meg úgyis csak átmenetiek lesznek.
A kék hajú Tamara:D Azt hiszem...:D De nekem ő se volt szimpi, ez a csaj meg egyenesen undorító, tiszta Marci. Jöhetne már valami normális szereplő is ezek helyett a léhűtők helyett.
Alíz ? Ki az ? (nem jut eszembe ... ann yi név van már itt :-) Nyavalygós Marci fényképész csaja meg szerintem egyszerűen ronda, talán ő az egész csapatban a legrondább ! Kék v. zöld ? hajú legalább szép nő volt, és Kristóf szerelme is szép volt (neveket már ne, nem tudom megjegyezni a névnaptárt :-)
Hát nekem Milán hülyébb ! AZ lehet, hogy Karesz nem cselekedett helyesen Lizával, de Milán meg mit akar , ha egyszer nem szereti már Liza, és maradjunk annyiban, hogy kb. 1 hónapja jártak, úgyhogy annyira nem volt ez letisztult kapcsolat, amit meg most csinál Karcsikával az új haverjaival undorító !
Borika a való életben is olyan lehet, ha valami gondja van, és egy zord pasi az ítész, akkor elegendő egy Mona Lisa arc, szende szempillarebegtetéssel...máris olvad az ürge..én biztos...
nekem Nimród még nem is rögzült :)
Ja, nem ismertem fel Nimródot:D Azt a gyereket az életben nem fogja levakarni.
Most is basszus.Nem zavartatják magukat :)
Egyszer bajba fog kerülni. Csoda, hogy eddig nem került.
Azért köszi! Csak bennetek bíztam,láttam aktív a fórum nagyon! :)
Majának logopédus sem ártana:))
Igen,Aliz is nagyon szép :)
Ők amúgyis hasonlóak Majával :)
Maja a legszebb és Bori is helyes,hát Evelin az nem neki békafeje van :)
Barbi és a mongol sem szép :)
Persze,kritizálni könnyű :)
Bori az ász:)
A pasi se túl szimpi...felvesz egy ilyen megbízhatatlan munkaerőt csak azért, mert jól néz ki:D De közben lehet, hogy jó sok hiányt fog neki csinálni a kasszában, vagy végigalussza a munkaidőt:D
Na jó, Joe is elég férfias jelenség, bár Máté inkább a típusom. :D
Egyébként szerintem Karcsika se rossz és Drex sem, de ez az én véleményem, az biztos, hogy Milán nem dobogós. :D
Csajok közül szerintem Evelin jól néz ki, csak sokat ront rajta a szörnyű tartása, Bori is szép arcú és jó alakja van, Maja se csúnya, de elférne rajta némi izom, én Paulát is szép arcúnak tartom és mintha jobb formában is lenne, mint az elején.
Maja formára nem rossz csaj, de Alizka szimpibb nekem :)
Nimfomániás Barbi? Két 7 szünet az normális, nem?
Ez most a Farm vagy az ÉNB?
További ajánlott fórumok: