Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Naaaa, egyszer-kétszer add kölcsön :D :D
Jó az ízlésed ;) :D Borinak meg rúgjuk szét a popsiját, amiért nem becsüli meg. :P
Akkor össze fogunk veszni Paján. Az az én pasim:DD
Én is azt várom, hogy folytatódjon már a Maja történet, mert ez így megint kezd ellaposodni.
Én is azt várom már, hogy Rolandot mikor ütik már ki, de még nem történt meg. Egyszer megverhetné egy csaj. Azt megnézném:)
A Maja-szálat tényleg jól félretették, már előre olvasom a következő hetek tartalmát, és semmi, meg sem említik, szóval idegeskedhetek még egy darabig miatta...
Ez a Roland ritka tenyérbemászó figura, azt várom már, mikor pofozza fel valamelyik csaj.
Én mindig csíptem a hosszú hajú pasikat, szóval Paja nekem is eléggé bejön :D
Ja, ha lenne pénze, akkor biztos fel merné vállalni. De így, hogy az utcán él, így már nem, mert fél, hogy kap pár beszólást a haverjaitól. Ha ennyit nem ér neki a pasi, hogy ezt bevállalja, akkor szegény Paja fölöslegesen teper. Nem is értem őt. Remélem, minél hamarabb kiábrándul belőle.
Nekem se jöttek be a hosszúhajúak, csak mostanában valamiért:D
Ja, a másik: ezt a Maja eltűnést jól félretették, pedig izgalmas is lehetett volna.
Úgy tűnik, már Evelint és Szilvit sem izgatja annyira. Vagy volt valami fejlemény az ügyben, amiről lemaradtam volna? Ott tartok, hogy csörgött Kristóf mobilja és Kristóf teljesen bepörgött.
Én azon csodálkozom, hogy Bori folyton lecsövesezi Paját, de azon nem gondolkodik el, hogy honnan van egy "csövesnek" ilyen sokat érő gépe...
Valószínű nem lesz hosszú kapcsolat köztük, Bori túlságosan is felszínes. Nekem soha nem jöttek be különösebben a hosszú hajú férfiak, de, amióta beleszerettem a '80-as évek metál korszakába, másképp látom. :D
Helyes gyerek ez a Paja, Bori meg egy idióta.