Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Emlékeztek, amikor a hajót közelebb vontatták a partokhoz, közel a hajógyári szigethez?
A valóságban még ahhoz is többféle engedély kell, hogy 5 méterre/!/ elvontassák-máshová, mint ahol állt!
A hajó üzemeltetése különben azért nem megy, mert mindkét srác kutyaütő, felkészületlen, gyakorlatlan-ide szakember kellene, aki ért a marketinghez és a vendéglátáshoz.
No és sok pénz kell hozzá.
Ez különben vonatkozik Regina kávézójára is, ami kész csoda, hogy működik, mivel forgalom az nincs. Eltűnt az a kis alacsony termetű, mindig mosolygó, dolgos srác, aki berendezte, újjávarázsolta, aki feltöltötte áruval-csak tudnám, miből, mert erről nem szólt a fáma.:)
Ez a realitynek csúfolt valami hemzseg a képtelenségektől..
Rendes barátkozó teremtés, de én a készítők helyében nem választottam volna be a szereplők közé a hiányos fogazata miatt, bármilyen kedves mosolyú lány is, és Kristófot is elküldeném, mert botrányosan hadar, nem képes tagoltan, érthetően beszélni-utóbbinak hangot adtam már.
Csodálom, hogy ezt az illetékesek másként értékelik, pedig nyilván ők is tudják, hogy a fiú beválasztása hiba volt, annak ellenére, hogy a karaktere találó.
Olvasom, hogy Szanditól megválnak..eggyel kevesebb ingyenélő lány lesz a képernyőn.
Csóró Laliról pedig annyit:időnként kiviláglik, hogy nem olyan félnótás, mint amilyennek mutatja magát, pl. mikor förtelmesen kornyikál. Ennek ellenére a figurája erősen eltúlzott, ilyen hülye, naiv és gyagya alak-arról nem is beszélve, hogy munkakerülő, mégis vígan éldegél-közel 30 év tájékán-nem létezik, csak az elmegyógyintézetben.
Ezt provokálásnak szántad, igaz? :)
Nem vagy te homo..
Te ne szórakozz velem :D
Úgysem hiszem el hogy bisex vagy :D
Nem vagyunk 1formák
:))
No és előitéleted van? Nincs szebb annál mikor két izzadt férfitest egymásnakfeszül
:)
Kik ell irni végre Ritát, vagy egy erősebb ribi szerepet adni neki
Ekkora paraszt csajt!
Ez az egész buli nem a hajón van, Kristóf és a társai is ott vanak
Mi van a hajóval, hülyék hozzá Kristófék?
Alexa nyerni fog, helyes csaj!
Akadna egy pszichomókus aki rendberakná Lali agyát ?
Ez a dagadék milyen pénzt követel Reginátol, adott a kávézóba pénzt, kimaradtam?