Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Én meg inkább Bálintot.Az ilyen suttyókkal mint Lali szóba sem állnék:)
Engem a hideg rázna, ha Bálint hozzám érne. Nagyon aranyos, értelmes fiú, ha csak beszélgetni kéne vele, akkor ok, dehogy ágyba bújjak vele, az kizárt.
Lalival szemben annyi az előnye, hogy Lalival szóba sem állnék, meg ágyba sem bújnék, de ha a kettő közül választani kéne, akkor én Lalit választanám.
De csak ha kb. az életem múlna rajta.
Fontos bizony! Nem tudnék egy sötét agyúval lenni :)
Szikár férfitesttől undorodom,ugyanúgy ahogy az agyontetovált túlgyúrt testtől is :)Ez van,nem vagyunk egyformák:)
Cilu,ez nagyon jó volt:))
Én sem szeretem a ropit,de ducit sem!
De Bálint emberileg százszor rákontrázik Lalira,és ez fontos..
Nekem csak "randa"pasijaim voltak,anyáék állandóan röhögtek:)
Ne izéjj má'!
Nincs szebb mint egy szikár férfitest
Dehát nem vagyunk egyformák
Nekem amúgy nincs bajom a pocakkal,én a ropitól taszítódom,sovány ,nyüzüge ürege,nem bejövi :)Meglököm,oszt hanyatt esik :D
Én nem látom csúnyának,csak kicsit izmosodhatna.De 100x inkább választanám őt mint Lalit ha muszáj lenne dönteni :)Lali nagyon randa,visszataszító és a legnagyobb baj az ,hogy ő ezeknek pont az ellenkezőjét gondolja magáról :)
Nem kockahasra gondoltam, de ha egy férfinek nagyobb melle van mint egy serdülő csajnak és akkora hasa mint egy pár hónaposnak, az tohonya.
Képzeld el hogy összezsírozza "lihegi" szegény csajt :)
Bálint egyébként arcra nem csúnya-gyúrnia kellene kicsit
Gondolom nem mindenkinek jön be a kockáshasú vagány , mint Kristóf ...( ezzel nem Kristófot fikázom ) .
+ismétlem!
Bálint egy tohonya elhízott puhány!
Enenk ellenére +fektette Zsófit/nem a BK-ban/ és most a kiscsajt is
Tudhat valamit:)
Persze, hogy nincs semmi baj, én is őt emeltem ki a szereplők közül.Dolgozik, kompromisszumkész, és megfontolt.Kár, hogy kevés hasonló van a sorozatban, talán még Joe.
Bálinttal nincs semmi baj.100x különb mint Lali.
Nos,ha nincs is bezárva akkor is illik kopogni.Sem a gyerekeimhez,sem a szüleimhez nem megyek be kopogás nélkül.
Szerintem Bálint volt alul:)
Érdekesek ezek a közös bérletek, egyik privát ajtón sincs zár, vagy ha van , kulcs nincs hozzá.Mindenkire csak úgy rányitják az ajtót, akár mit csinálhat ? Lásd : Lali , Bálint, Nóri...Én saját tapasztalatból valahogy másmilyenekre emlékszem.Nagyot változott a világ.
Tohonya Bálint +fektette a csajt?
Vicc!
Bálint még mindig jobban néz ki mint Lali!
Nórinak semmi ízlése... :-D
Nem tudok veled vitázni,mert igazad van.Tegnap is írtam,szorgalmas embernek egyedül Dávid tekinthető és Dorina.A többi mind úgy áll a munkához,hogy más is hozzáférjen.
Barbi beolvasott Alexának, hogy ha neki gyereke születik, ő mellette lesz, és nem fogja elhagyni, mint Alexa.
:( Hanna hülye.... el akarja fogadni a pénzt hogy legyen pénzük, de rossz ötlet
Természetesen nem akarom a munkásosztály hősét alakítani, de effektíve termelőmunkát talán a szakácsfiú végez. Zsófi énekelne, Lali énekelne, Alexa párkeresőt nyitna,Anikó rendezvényt szervezne, Gábor kidobó ember, stb.stb.Ez tényleg olyan emberek gyülekezete, hogy , ha belegondolsz, méregbe gurulsz.Na ezért nem folytatom:)
Lemaradtam! A két iq betyár min veszett össze?
Mondjuk nekem ez az egymás hegyén-hátán való élés sem jön be.
Ezt már párszor írtam hogy azért van zár az ajtóban hogy használják.Persze akkor nem lenne min témázni az íróknak,mert senki nem nyitna rá senkire.Egyszerűen borzalom hogy mindenki ki-be jár egymás szobájában,ez számomra nem elfogadható.
További ajánlott fórumok: