Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Szerintem pár nap múlva visszamegy, és mivel nem megy vele Marci, nem lesz összecserélve a kis minta máséval, és kiderül, hogy őnála semmi gond!
Persze meglehet, hogy a történet azért még elkanyarodik odáig, hogy apasági vizsgálat Hajnikával kapcsolatban, és hasonló apró kis félre-értések ...
Szerintem is csak "tenyész-kannak" nézi Joe-t.
Másrészt az is benne a pakliban, hogy a dokinál össze-cserélték a kis dobozkákat, és nem a Joe a terméketlen....! De ebből a "kis tévedésből" lehet még gubanc a történetben!
Barbi nem is szereti Joet.
Joe jobb ha menekül, már őszinte sem mer lenni a hisztis HP-vel.
Barbinak CSAK a gyerek a fontos. Én elküldeném, menje, keressen magának tenyész csődört.
Szerintem,ezen is fog elbukni a kapcsolatuk....ezért lesz vége!
Más:Karesz alól már kihúztam volna a kanapét(azt is Hanna "szerezte")Akkora a pofája,és olyan egy bunkó,értetlen lúzer....nem értem,hogy miért gondolja,hogyha Áron nem lenne,összejöhetne Hannával!
ezzel nem tudok vitatkozni.
Egyébként Barbi a szerepe szerint tipikusan olyan nő, aki ha gyereke lesz, a párjával nem törődik tovább, csak a gyerekkel...
Akkor azt írom hogy spoiler és aki nem akarja előre tudni akkor az a következőket ne olvassa el.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval ugye kiderül hogy Joe miatt nem lehet gyerekük Barbival, ezért Barbi lemond a szexről, mert már úgy sincs értelme :D
Ezen szakadtam:)
Barbi annyira hp.
Hannával mindig tök normális, meg nőcis, de valahogy Joe-val kapcsolatban előbújik belőle az idióta nőszemély.
Joenak ezt nem kéne tűrnie, Barbi semmibe veszi, papucsot csinál belőle, leégeti, nem is hiszem, hogy fontos neki a pasi. Inkább csak a hülye kölke