Együttélés nem közös gyerekkel (beszélgetés)
Lehet, de én ezt érzem ki inkább a tudott információkból.
És persze, mint tudjuk sok nő van, aki elég hülye ahhoz, hogy kitegye a gyerekét mindennek csak azért, hogy olcsóbban megússza a lakbért, stb., sokan még segédkeznek is...
Nem akarok lököttnek tűnni teljesen, de annyi ilyet hall az ember, én egy pillanatig nem tudnék megbízni egy ilyen pasiba...
"kislány, aki 11 éves egy ágyban aludjon, feküdjön velük"
Ezt írtad.
Nekem már ott nem lenne kérdés , hogy abszolút nem jó a viszonyuk!
Persze abban igaza van párodnak, hogy ne aludjon köztetek éjszaka. De napközben mért is ne mehetne be pláne ha mondjuk ott a tv vagy épp veled szeretne beszélgetni
Sajna saját tapasztalatból tudom ,hogy egy jó gyerek nevelő apa kapcsolat is nagyon hamar el tud mérgesedni apa és kamaszlány között :( Így hogy nem kedvelik egymást ne költözz össze hanem próbáld rendezni a kapcsolatukat
Itt sajna te és a gyereked közötti viszony valamint Te És gyerkőcöd is sérülni fog nem kicsit :(
Aha, szerintem meg igen is az a lényeg. Lehe, hogy pedofil hajlamai vannak?
Mit nem bír egy 11 éve kislányon, akit ismer elvileg 8 éve kora óta?
Nekem gyanús!
"Biztosan meg tudjuk beszélni de sajnos úgy alap nem jó a lányommal a viszonyuk"- ez az indító hsz egyik mondata.
Szóval nem csak az ágy mint privátszféra.
Ha jól értem, akkor itt nem rossz viszonyról van szó, hanem arról, hogy nem akarja, hogy a kislány, aki 11 éves egy ágyban aludjon, feküdjön velük. Én megértem teljesen és ha lenne egy 11 éves lányom vagy bármennyi idős, akkor a gyerekemnek én tiltanám meg, hogy ezt tegye. Egy vad idegen férfi! Lehet, hogy ismeri valamennyire, de ki tudja mi juthat eszébe?
Érdekes, hogy itt sokak szerint az fura, hogy a saját gyerekünk lát minket meztelenül, de az nem fura, hogy egy 11 éves lányt valaki be akar fektetni egy idegen pasi mellé....
Az egy dolog, hogy nem szeretné ha az ágyatokban lenne. Bárnekem nekem ez is furcsa, ám legyen.
De alap, hogy nem költöznék össze olyan emberrel, akinek kölcsönösen rossz a viszonya a gyerekemmel.
Egy fiatal serdülővel nem könnyű kijönni és elfogadtatni magunkat vele. Ha ez a párodnak nem sikerült, kölcsönösen nem kedvelik egymást, akkor legalább a hálószoba legyen egy olyan hely, ahol egyedül tudtok lenni.
Az is lehet, hogy nem szeretné beengedi az intim szférátokba a serdülőt.
Lehet, szeret meztelenül aludni és furán venné ki magát, ha reggel arra ébredne, hogy hárman vagytok az ágyban.
Az ilyen kellemetlenségeket szeretné elkerülni.
Új párommal 3 év után összeköltözni tervezünk. Meglepődtem, mikor kijelentette, hogy nem szeretné hogy a 11 éves lányom bejárna a mi szobánkba és az ágyunkon tenne venne (olvasás, laptopozás).
Ma este mielőtt hazaértem a munkából, a lányom az ágyunkban filmezett (neki emeleteságya van) és a párom mondta hogy őt zavarja, nem tudja elképzelni, hogy mellé feküdjön. Mondta h miután összeköltöznünk Eleonor nem jöhet be a szobánkba, pláne az ágyba.
Lehet én vagyok túl elnéző, nekem ez rosszul esett. Mondtam neki h a pici kutyánk az nem zavarja ha ágyba van? Az nem, mert az más. Ja, mondomba kutya felmehet az ágyra, a gyerek nem?
Mondta h az más, neki kell a privát szféra...
Ez valami intő jel lehet h talán mégse kellene összeköltöznünk?
Biztosan meg tudjuk beszélni de sajnos úgy alap nem jó a lányommal a viszonyuk, ez nagyon bánt.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- Közös hang a felnőtt gyerekkel
- Közös fürdés gyerekkel
- Exfeleség a közös gyerekkel az apa beleegyezése nélkül kiköltözhet Angliába?