Egyszerűsített foglalkoztatási szerződéssel kapcsolatban segítenétek? (beszélgetős fórum)
A bérpapíron semmilyen levonás nem szerepel :( üres az a rész.
Csak ennyi : a megfizetett közteher 3000 ft.
Nem minősül levont szja előlegnek,azt a szja bevallásba szerepeltetni nem lehet.
6 napra kaptam 39.990 ft + pótlékokat így összesem 60.099 ft ot utaltak hetente.
48 óra rendes mk.idő+ 18 óra rendkívüli munka végzés.
Összesen 8 hetet tâboroztattam.
Tudomásom szerint a foglalkoztató köteles volt levonni a kötelezően fizetendő adókat, járulékokat.
De nézd meg azokat a bérpapírokat, amiket hetente a pénzzel együtt kaptál, abból kiderül, hogy mikor milyen címen, mennyit vontak.
Másrészt az általad közölt adatokból nem igazán lehet kiszámolni, mivel nem írtad, hogy hány napra kaptak az éjszakai pótlékot.
Keresd elő a bérjegyzékeket, amiket kaptál, abból ki lehet számolni, hogy kell-e még fizetned valamit, vagy a munkáltató mindent levont, amit kellet.
Kedves könyvelők segítsetek nekem :)
Idèn 8 hetet dolgoztam egyszerüsített foglalkoztatási szerződéssel gyermek táborban.
A szerződésemen 6650ft/ nap, heti bér 39.900 ft.
Az éjszakai pótlekkal együtt 60.000ft ot kaptam kézhez hetente.
Ebben 8 hétben csak itt dolgoztam, bejelentett főállásom nem volt!
Mennyi adót kell najd ezután befizetnem a bevalláskor???
További ajánlott fórumok:
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Megbízási szerződés...ezzel kapcsolatos kérdések....
- Használt autót veszek, életem első autója lesz. Mire kell odafigyeljek a vásárláskor, mit kérdezzek a kocsival és szerződéssel kapcsolatban?
- Miért kell másoknak a mi kapcsolatunkkal foglalkozni?
- Ha sikerült állást találnom, akkor a munkaügyi központba be kell vinnem az igazolást, szerződést, hogy foglalkoztatnak?