Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Egyszerű hússaláta recept

Egyszerű hússaláta recept

Az Egyszerű hússaláta hozzávalói:
50 dkg főtt vagy sült húsmaradék(nagyon jó bele a levesből maradt főtthús)
4-5 szem burgonya
2 db csemegeuborka
1 dl majonéz
néhány salátalevél a tálaláshoz
1 kk. ecet



Az Egyszerű hússaláta elkészítési módja:
A húst és a megfőzött burgonyát apróra kockázzuk, a csemegeuborka felét vékonyra karikázzuk.Tálba rakjuk, és nyakon öntjük a majonéz-ecet-só keverékkel.Salátalevéllel bélelt tálba szedjük, és a maradék csemegeuborkával díszítjük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az egyszerű hússaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook