Egyre több könyvet olvasok (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. Érdekes73
jún. 5. 22:12
Nekem pozitív üzenete volt a vallomásnak.
10. kéksirály2
jún. 3. 19:44
Sokat lógook én is a telefonon vagy a pc előtt. Viszont szoktam ezeken könyveket olvasni.
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 3. 19:37
Nagyon helyes! Szerintem a telefonon lógni ma már elég ciki. Mintha nem lenne az embereknek egy önálló gondolatuk sem.
8. fokhagyma
jún. 3. 16:38
Én meg azon csodálkozom, hogy a Borzasztóan szorongok.... vallomásra is már 4 kukoricát adtak. Én ezt gonoszságnak tartom, hiszen az ilyen embernek inkább jótanáccsal, megértéssel segíteni kellene.
7. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Csemár)
jún. 3. 14:45
Jaaa értem. Hát lehet, mondjuk én is naphosszat a telefonomban vagyok és nem hozott ki a sodromból, de lehet, hogy mást igen. Bár sokat is olvasok, lehet azért nem :D
6. csemár (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
jún. 3. 13:44
Elképzelhetőnek tartom, hogy vannak a tagok között olyanok, akik naphosszat a mobiljukon lógnak. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ezekben ellenérzést válthat ki ez a vallomás.
Csak erre gondoltam.
Persze, lehet, hogy túlgondolom...
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Csemár)
jún. 3. 13:07
Hangulatot kelt egy ilyen ellentmondásos vallomással, hogy olvas? Vagy hogy? 😅
Szerintem vannak tagok akik csak nyomnak valamit, nem nézik hogy mit, mert kell a törzspont. Vagy csak nincs rajta még kukorica és ők akarnak lenni az elsők :D
4. csemár (válaszként erre: 3. - Érdekes73)
jún. 3. 12:49
Gondolod?
:-)
Én másra gondolok. Arra, hogy azt hiszik a vallomástevőről, hogy "hangulatot próbál kelteni".
3. Érdekes73
jún. 3. 12:44
Félre nyomtak
2. michelle.r
jún. 3. 11:13
Most tényleg kiváncsi vagyok, ki az a három, aki erre kukoricát adott.
jún. 3. 11:13