Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egyre több az iskolai bántalmazás, igenis legyen következménye (kérlek írjátok alá a petíciót) fórum

Egyre több az iskolai bántalmazás, igenis legyen következménye (kérlek írjátok alá a petíciót) (beszélgetős fórum)


13. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 16. 00:56

Írtam már alá online petíciót (csak így egyszerűen két i-vel), de ez inkább hasonlít egy dühös fórumbejegyzéshez vagy fb poszthoz.


A véleményemet sem tükrözi. Egyetértek Guruljkával és Channaval.

Egy 16 éves inkább gyermek még, mint felnőtt. A fiú halála biztosan ráébresztette őket a valóságra és ez végig fogja kísérni őket egész életükben.

Egyértelműen a szülőké a felelősség, hogy egy ilyen érzékeny korszakukban nem figyeltek a gyermekekre.

Másodsorban a tanároknak, nevelőknek is észre kellett volna venniük a jeleket.

szept. 15. 23:22
én is aláírtam
11. VendrinerPiroska (válaszként erre: 8. - Ms_Daisy)
szept. 15. 23:10
Igen, ez így igaz.Sokunkkal megesett. Bántás volt is, lesz is. Sajnos. Az egyetlen dolog, amit tenni lehet, felvértezni őket a világ ellen: elmagyarázni a gyerekeknek, hogy mennyivel többet érnek, és mennyire nem számít az, hogy némelyik idióta társuk mit gondol róluk.
szept. 15. 22:38
Aláírva.
szept. 15. 21:56
A szülőknek is van felelőssége.Az országról már nem is beszélve.De .."mért hagytuk ,hogy így legyen?"
szept. 15. 21:49
Régen is volt csúfolás. Csak nem volt internet meg felkapva. Soroljam engem hányan bántottak és mikkel? Vagy emlékszem másokat hogy bántottak.
szept. 15. 21:46

Hát nem tudom...

Ezt látja a gyerek otthon, ezért viselkedik így. A szülők nevelik olyanná, hogy önző és törtető legyen.

Gondolom otthon is valami terrorral próbálják terelgetni vagy egyáltalán nem terelgetik, mert nincs kedvük, nehogy sérüljön a gyerek lelke, stb. Biztos azt hallgatja otthon is, hogy a Kovács a harmadikon egy barom, a Tóth a földszinten ronda és kövér, a szabó a tizediken nem kell senkinek, mert idióta, ronda, rosszul öltözik, stb.


Ő meg ugyan ezt alkalmazza pl. a suliba. A gyerekek soha nem maguktól kezdenek el rondának látni valaki, hanem valaki (jellemzően a szülő) felhívja rá a figyelmüket...


Nem attól fog megszűnni az iskolai bántalmazás, ha kirúgják ezeket a srácokat, hanem a felnőtteknek kellene több eszüknek lennie...


Persze, amikor hallottam a híradóban, hogy az osztályfőnök felhívta az elhunyt fiú szüleit, hogy szeretné, ha részt vehetne az egész osztály a temetésen, mert jót tenne a gyereknek, akkor rögtön az jutott az eszembe, hogy le vannak sz@rva, kínlódjanak!

szept. 15. 21:42

Atól, ha kicsapják a csúfolódókat az iskolából, nem válnak nemesebb lelkű fiatalokká.

Ott lesznek, dologtalanul, agresszíven, az aluljárókban és egyéb társasági helyeken.

5. andi6020 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 21:19
Jah, te vagy megint. Rombold szét azt a boltot, hátha segít. Vagy lecsuknak.
szept. 15. 21:18

Szerintem nem több, csak most ez van napirenden.

Meg sok az ideggyenge ember, fiatal korban is.

Rombol az insta meg a facebook. Nem tudják leszarni a negatív kommenteket.

szept. 15. 21:07
Bántásokat*
szept. 15. 21:07
Illetve még annyi, hogy elég fiatal vagyok de sajnos nekem is hasonló bántásokkat- lelki terrort kellett- kell átélnem, és tényleg minden vágyam az, hogy ebből a szomorú esetből tanuljanak az ilyen utolsó szarházi 1 forintot nem érő alakok, akik halálra szekálnak másokat, mert ebből töltődnek fel és ez jelenti az örömöt nekik. Bar sajnos komoly kovetkezmenyei nem lehetnek ennek az esetnek, de legalabb annyit erjunk el hogy rugjak ki oket, ilyen emberekbol ne legyenek rendorok!!!!!
szept. 15. 21:04

Gondolom hallottatok a szegény 17 éves srác esetéről, aki senkiházi utolsó kis csitrik miatt lett öngyilkos, mert rászálltak. Egyre több az ilyen eset, és semmi következménye nincs… tudom hogy megosztóak a vélemények , de kérlek titeket segítsetek , és aláírással támogassátok a petíciót, (1percet vesz igénybe), mert nem hagyhatjuk, hogy gyerekeink, testvéreinknek is ilyen szenvedeseket kelljen átélnie.

[link]

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook