Egyre erősödő, petefészek környéki fájdalommal és menstruációval nőgyógyász hogy diagnosztizál? (tudásbázis)
Gyógyszerben nem bízom és káros. Óvszerrel viszont sok éve megbízhatóan védekezünk.
Olvasom, hogy méhen kívüli tünete a menzesz elmaradása vagy a barnázás. De nekem tegnap jött meg teljesen rendesen, azaz nem kevesebb, nem másmilyen.
De akkor ezek szerint, ha holnap bemegyek az ambulanciára, csak meg tudnak valahogy UH-ozni, vizsgálni a menstruáció ellenére is.
Nagyon remélem, hogy semmi komoly!
Vérzés mellett vizsgált meg?
Kórházba műtét miatt mentél?
Nálam ez az egész egy felfázás miatti antibiotikum szedésével kezdődött. Akkor napi 1x-2x éreztem enyhén, és ennyi. De amióta megjönni készült, és megjött, rohamosan rosszabbodik. :S
Nekem így talált a mult héten cisztát...másnap már mehettem is a kórházba....
Szóval simán tud vizsgálni.....:(
Tegnap jött meg, de ma már annyira sokszor hasított belém a fájdalom, hogy holnap muszáj lesz elmennem megnézetni.
De ilyenkor mit tudnak csinálni, ha megvan???? Érzem, hogy napról napra erősebb, ilyen még sose volt.
Néztem, mi lehet ez, de semmi más tünetem nincs, se láz, se hányinger, se folyás, se olyasmi, amit pl petefészek-gyulladáshoz írnak.
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Ha valaki méhét kiveszik, de a petefészek marad, akkor van peteérés is? Van menstruáció?
- Mit jelent?25mm-es follikuláris tüsző a petefészekben?A menstruáció 5. napján voltam?
- Laparoszkópos dermoid ciszta műtét és petefészek eltávolítása után menstruáció kimaradhat?