Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyéjszakásnak indult, de... fórum

Egyéjszakásnak indult, de... (beszélgetős fórum)


1 2
33. Amaunet (válaszként erre: 32. - Unom)
aug. 2. 18:54

Mert ha a pasi valóban csak egy éjszakára kell és a nő kifejezetten kijelenti, hogy ennyi, akkor a férfiban kétségek támadnak a saját képességeit illetően.

Mi? Hiszen ő mindent megtett, minden kívánságát teljesítette és a nő nincs elájulva tőle?

A pasik teljesítmény-mérésre (is) használják ezt az egy éjszakás dolgot. Hiúsági kérdés.

32. unom (válaszként erre: 30. - Amaunet)
aug. 2. 16:46
Ebben egyetértek. Viszont érdekes, hogy ha a nő nem akar többet azt a pasik nem értik meg, és nem egyszerű lekoptatni némelyiket.
31. michelle.r (válaszként erre: 30. - Amaunet)
aug. 2. 16:25
Ezzel egyetértek.
Unatkozol? Gyere játszani!
30. Amaunet (válaszként erre: 29. - Unom)
aug. 2. 15:38

Van, akinek megy.


A nők többségének nem. Mert valami hátsó gondolatuk van arról, hogy majd az ő esetükben másként lesz és beléjük szerelmesedik a pasi.

Vagy csak azért mennek bele az egyéjszakásba, mert kapcsolatra van szükségük, de nem találnak olyan pasit, aki szintén kapcsolatot keres, így megalkusznak ezzel és reménykednek, hogy több lesz.

Még be is válhat ez a taktika, ha tudnának magukon, az érzéseiken uralkodni és nem árulnák el magukat, a valós céljaikat a pasinak. A pasi számára ez így egy ragadós nőt fog jelenteni.

29. unom (válaszként erre: 28. - Amaunet)
aug. 2. 14:52
Ezt cáfolom, megy. Csak nem kell mellé lelkizni.
28. Amaunet (válaszként erre: 27. - Michelle.r)
aug. 2. 14:51

Abból, ami információt megosztott velünk számomra ez jött le.

Tovább, csak a fórumindító gondolta az egyéjszakást, mert a pasi elejtett egy-két kedves szót, és mert célzott egy második alkalom lehetőségére.


A nők többsége nem tudja külön kezelni a szexet az érzelmeitől. Megpróbálja, hogy majd ilyen egyéjszakással csak szex, de nem fog menni. Nem úgy a férfiaknak. És ők nem fognak egy éjszaka után érzelmeket táplálni a szexpartnerük iránt.

27. michelle.r (válaszként erre: 22. - Amaunet)
aug. 2. 13:01

Nem tudhatod. Én legalábbis nem szeretem tipizálni az embereket, és ennyi infóból nem tudok semmit leszűrni.


Az ügyvédem úgy 15 éve hulla fáradtan, egy macerás ügy közepén, smink nélkül, lepukkanva beesett egy akkor törzshelyünknek mondható étterembe a Tátra utcában. Ugyanazon az estén egy nála 25 évvel idősebb pasi egyedül vacsorázott a szomszéd asztalnál. Beszélgetni kezdtek, majd P. felajánlotta, hogy hazakíséri, a Hollán Ernő utcai lakásábba - ez csak azért fontos, mert 15 perc sétatávolság. Zs. invitálta, hogy menjen be egy italra. P. az első napon ott ragad éjszakára. A gyerekük. októberben lesz 13.


Én ilyet szerintem életemben nem csináltam volna, tudomásom szerint Zs. sem korábban. P. egyszer elmesélte, hogy ha akkor ott, az este végén Zs. eljátssza - szó szerint így mondta - szűzkurvát, ott hagyja, és többbé felé sem megy. Így lett az egyéjszakásnak kinézőből évtizedes házasság.

26. Scherlock (válaszként erre: 8. - Bözsi néni)
aug. 1. 22:15
Aha, osztom.
aug. 1. 18:42

Szerintem ha akarna tőle vmit, már rég jelentkezett volna. Az éjszakái csak nem leterheltek. Akkor nincs tanfolyam. :D

Általában az első alkalmat több is követi, ha vki érez vmit. Ha nem, akkor meg passzolja a másikat. Vagy hitegeti. Nem tudom melyik a jobb. Lehet hogy egy beszari alakot fogtál ki, aki nem képes megmondani, hogy ennyi volt szívem, nincs tovább. Az egyéjszakás egyéjszakás maradt. Én a helyedben próbálnék vmi programot összehozni vele, de ne éjszakait, vmi nappalosat. Mozi, étterem vmi ilyesmi.. ha töri ő is magát, hogy összejöjjön, akkor biztos akar vmit tőled, ha nem, ha kifogásokat keres, lemondja stb..stb...nincs értelme tovább foglalkozni vele.

24. Amaunet (válaszként erre: 23. - Martini64)
aug. 1. 17:58
Persze, de ne gondolja többnek, mint aminek indult. Ne "szerelmesedjen", ne várjon többet, mint szexet, mert akkor az megint csalódás.
23. martini64 (válaszként erre: 13. - Amaunet)
aug. 1. 16:58
Ugy gondolom, jobb csalódni, mint meg se próbálni. Aztán ha tényleg csak pár éjszakás, lesz egy szép emlék. Nincsen vállvonogatos szmájli.
22. Amaunet (válaszként erre: 19. - Michelle.r)
aug. 1. 11:36

Épp erről beszélek! Egyszer járt az ágyában és ő már romantikusan többet gondol, mint ami valójában történt.

Az első pasi, aki a szakítása után (4 hónappal ezelőtt) megismert. Hány hetes is ez az ismeretség? Ez alatt személyesen hányszor beszéltek? Vagy az első személyes találkozó egyben az első éjszaka is volt?


Igen, bármi is lehet. A pasi időnként rácsörög, hogy hogy van (melegen tartja a kapcsolatot), de ideje nincs rá (folyton van valami kifogás).

Persze, javasolták már itt, hogy "ügyeskedjen" és próbálja magához édesgetni a pasit, de annak mi lenne az eredménye? (nem is értem, hogy a nők többségének miért ez a járható út? aztán majd jön a sírás a társas magányról, megcsalásról)


Ez a pasi láthatóan nem tartós kapcsolatot keres csak egy nőt, akihez beugorhat majd az elfoglaltságai mellett.

21. michelle.r (válaszként erre: 20. - Elmúlik2)
aug. 1. 11:23

Újra elolvastam a nyitó hozzászólásodat. Én azt javaslom, továbbra is maradj laza, ne görcsölj. Éld a saját életedet is, legyenek saját programjaid - a sikeres emberek (nők is férfiak is) nem szeretik, ha a parter nem önálló, tapad rá.


Bármennyire is hihetetlen és új információ ez egyeseknek, vannak még rendes férfiak. Pont annyi, mint nő. 🙃🙃🙃

Szúnyogriasztó
20. Elmúlik2 (válaszként erre: 17. - Levarosbukta)
aug. 1. 11:14
4 diplomája van, 3 nyelven perfektül beszél. Arról még nem hallottunk, hogy valaki önszorgalomból, csak mert érdekli csinál ilyet? :)
19. michelle.r (válaszként erre: 4. - Amaunet)
aug. 1. 10:45

Jézusommmmmmmmm, ne legyél már ennyire kiábrándító 🙃


A nők nagyon nagy része ott baxarintja el a friss kapcsolatát, hogy egy-két tali, együttlét után már kapcsolatként kezeli, elvárásai vannak, hisztizik. Ez még nem egy kapcsolat, ez még az ismerkedés szakasza, amiből bármi lehet.


Mit kéne csinálnia? Dobja a fickót, mert sikeres üzletember, és várjon valakire, aki 8-tól 4-ig dolgozik (lófaxt, csak valaki másnak húzza az igát) a fennmaradó részben pedig ül mellette a kanapén és fogja a kezét?


Agyam dobom el, a küzdjön meg értem, ő a férfi hozzáállástól. Két ember vagy passzol, vagy egymásra tud hangolódni, vagy nem. A fene megette, ha már küzdeni, vagy stratégiázni kell.


Új kapcsolat, kiépített egzisztencia, nyilván a nőnek is kell alkalmazkodnia, ha bele akar tartozni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy adja fel magát, de én a helyében adnék néhány hónapot. Az alatt kiderül, hogy képzeli a fickó a jövőt. Hónapokig nem lehet kamuzni, ha figyelsz.


És csak úgy nagyon-nagyon halkan megkérdezem, ha a fickó azt mondaná, hogy egy pár vagyunk, mostantól ásó, kapa, a nő oldaláról ennyi eltelt idővel vállalható lenne?

aug. 1. 07:33
Szerintem nem szabad sürgetni a másikat, hogy jelezze, mit akar. Ez úgyis kiderül pár hét alatt. Ha egy hónap után is neked kell utána futkosni, hogy találkozzatok már, akkor nem kellesz neki eléggé. Ha meg nagyon kíváncsi rád, akkor úgyis keres majd, megszervezi az alkalmat a találkozásra. Kellemesen hagyni kell, hogy alakuljon valamerre a dolog. Ő is egy olyan ember,mint te, nem gép, akiben van egy program arra nézve, hogy "én vagyok a kapcsolatot komolyan akaró ember" vagy "én vagyok a mindenkivel csak szórakozom ember".
17. levarosbukta (válaszként erre: 11. - Elmúlik2)
aug. 1. 07:32
Ne röhögtess, azt hittem legalább egyetemet végez. Egy vacak párhetes tanfolyam miatt vagy elakadva? Aztán meg ennyire nem megy a bót' hogy saját maga akarja keverni litykót? NNa akkor aztán végképp nem lesz nőkre ideje!
aug. 1. 06:57

Számomra nem derült ki, de lehet, hogy figyelmetlenül olvastam, hogy végül is csak az a randi volt, amikor a te meghívtad magadhoz vacsorára?

Vagy azóta volt még valamilyen randi, meghívott valahova?

15. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Elmúlik2)
aug. 1. 05:54

Mit akar? Edzésre menni, gyerekével lenni,üzleteit felügyelni, néha máshol vacsorázni.

Szerintem nem vagytok egy szinten.Tudja hogy más finomság is van az életben mint a karrier, de ő ebben "fürdik"


Miért váltak el, volt -e négy év óta kapcsolata? Erről mit tudsz?

14. chills
aug. 1. 03:28

Úgy tűnik inkább Neked nem fér bele Ő.


Jártam ilyen cipőben és igenis örülök, hogy megpróbáltam, de nekem ez volt a konklúzióm.

13. Amaunet (válaszként erre: 6. - Martini64)
júl. 31. 23:52

Sokat nem adnék arra a kapcsolatra, amit ügyeskedéssel kell építgetni.

Lehet, hogy ideig-óráig tart, de annál nagyobb lesz a csalódás.

Jobb, ha nem ringatja magát buta reménykedésekkel.

12. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Elmúlik2)
júl. 31. 22:56
Ez neked szerintem így kevés lesz ha a te életed nincs így kitöltve programokkal, munkával, emberekkel. Vagy a másik verzió hogy tényleg érdekled és belesimulsz az ő életébe feladva a sajátodat.
11. Elmúlik2 (válaszként erre: 8. - Bözsi néni)
júl. 31. 22:50
Baristának tanul , holnap is emiatt utazik Pestre.
Nem minden család tökéletes
júl. 31. 22:46
Volt ilyen pasim régen, minden nőt felpróbált akit lehetett. Lehet most is, mert sose nősült meg. De azért sok szerencsét neked, hátha ez nem az az eset. ;) Egyébként krva szar érzés várni, majd rájössz te is ... :S
júl. 31. 22:36

Azt azért jó ha tudod, h ha végül tényleg kapcsolat lesz, akkor egy ilyen férfi mellett mindig te leszel az, aki áldozatot hoz. Te fogsz utána szaladozni, h a kapcsolat életben maradjon, mert hozzá képest neked több időd van, neki ott a gyereke, a sikeres vállalkozásai, amit nyilván nem hanyagolhat el, ha már ennyit dolgozott érte. Egy idő után elkezded majd azt érezni, mintha neki nem lennél olyan fontos, mint amilyen fontos ő neked. Pedig valószínűleg te is fontos vagy neki, persze a karrierje még fontosabb. Ettől még nem rossz ember, de ha netán neked is vannak terveid karrier terén, de szeretnéd a kapcsolatot is megtartani, akkor te leszel az, akinek áldozatot kell hozni. Tudom, mert én éppen ilyen férfi mellett vagyok. Ambíciózus, sokat akar elérni az életben és ehhez olyan partner kell neki, aki folyamatosan alkalmazkodik hozzá. Az én férjem diplomata és az ilyen elfoglalt életű férfiakkal csak úgy marad meg a kapcsolat, ha a nő a végletekig képes alkalmazkodni. Én lemondtam a karrieremről, a magyarországi életemről, h együtt lehessünk. Egy részem sajnálja, h így alakult, de a másik felem a világért nem tudná otthagyni ezt a férfit.

Szóval jól gondold meg, mert az ilyen törekvő és sikeres férfiak mellett mindig a nőnek kell alkalmazkodnia.

8. Bözsi néni (válaszként erre: 7. - Elmúlik2)
júl. 31. 22:35

Ha valóban szeretne tőled valamit, akkor kerítene rád időt. Hanyagolna mást, amire eddig több időt áldozott. Most suli sincs, bármit tanul is, szóval...


Szerintem csak néha előhúzna, mikor kettyinteni szottyan kedve és nincs más.

7. Elmúlik2 (válaszként erre: 6. - Martini64)
júl. 31. 21:58
Nekem is épp ezt mondták a fiúbarátaim, hogy legyek nyugodt, nem számít. Ha jó a szex és ott a kémia, nyert ügyem van. Úgy tűnt, ez így is van, emiatt nem is bánom, csak most ez a várakozás nagyon nem jó. Jó lenne tudni, milyen lenne másokkal, vagy belelátni a fejébe, hogy ő most csak leépíteni akar, vagy megtartani, majd előhúzni, amikor akar, vagy valóban szeretne tőlem valamit, csak nincs tényleg rám elég ideje...
6. martini64 (válaszként erre: 5. - Amaunet)
júl. 31. 21:51

Igen, de ezek szerint lehet mégiscsak egyedül érzi magát. Ügyesen alkalmi kufircbol állandó partnerré lehet válni. Szerintem. De meg kell érteni, hogy ott az üzlet és a gyerek.

Manapság már nem jelent semmit, hogy az ember hanyadik randin jut el az ágyig.

5. Amaunet (válaszként erre: 3. - Martini64)
júl. 31. 21:45

Az írás szerint a pasi már sikeres, ha ennyi jól bejáratott üzlete van.


(bár, ki miben méri a sikert?)

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Elmúlik2)
júl. 31. 21:42

"az első pasi aki jött"

"ő azt mondta, érzelmek nélkül neki nem megy"


Ő mondta.:) Te meg erre építesz mennyi idő után is?

A pasi tud beszélni,tudja mit akarsz hallani.

Eljutott az ágyadig, már nem kell fűzni.

Nem számítanék többre, egy ilyen pasitól, minthogy ha úgy érzi, akkor majd beugrik egy kis kufircra.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook