Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak
Gyönyörű és egyben szomorú a történeted, de az biztos hogy a te helyedben én is így cselekednék!
Mindig az érzelmeid vezéreljenek,az ész ehhez kevés!
Remélem azt is elmeséled majd, mi lett a vége e történetnek!
Hát én nem ezt vettem ki a szavaiból.....totál nem ezt.
Szerintem annyira megbántottad amikor szakítottál vele, hogy a mai napig sem tudta megbocsájtani...ami nem csoda.
Sorsodat a döntés pillanatában alakítod!:(
Minden jót Kívánok!:)
Nekem is volt egy ilyen korszakom, amikor reménytelennek tűnt a szerelmem és nem érdekelt hogy ha a másik nem szeret csak engedje hogy mellette legyek, még ha mások hülyének is néztek emiatt és azt mondták hogy csak kihasznál...azóta minden rendbe jött már 3 éve házasok vagyunk, rádöbbent egy nap hogy én vagyok számára az igazi :)))
Szóval szerintem van remény!
azért vigyázz, mert ha sérül a lelked - ami, mint írod - nem érdekel, semmiképpen nem jó. sem rövid, sem hosszú távon. tudod, a lángoló szerelem párja az izzó gyűlölet... nehogy meggyűlöld azért amit veled tett.
egyébként én is kíváncsi vagyok a folytatásra.
nagyon megható történet.egy pillanatra mikor elkezdtem a történetet olvasni azt gondoltam mintha magam történetét olvasnám. én a reménytelen szerelembe élek :( ennél fájdalmasabb szerelem nincs :( neked megadatik,hogy együtt legyetek:)
szívből kívánom,hogy boldogok legyetek:)
Hm, nekem annyira nem tetszett, főleg a vége...odaköltöztet, megjelenik x hetente egy hétre, elvagytok, szex meg minden csak szerelem nem? fhhh...luk voltál a lukában. Tudod mi hiányzik neki? Nem csak te vagy neki szerintem mégha bunkó is vagyok, ez a pasi kapcsolatfüggő és leköt téged a helyett hogy engedne élni. És addig míg nem veled lakik, hol van? Mit hiszel el neki? Lehet kidobta a második vagy harmadik nője és azért puncsol megint neked...
Bármily durván hangzik, kielégíted a testét és a lelkét de többre nem tart, használ, mint egy zoknit, máskülönben nem hagyna szenvedni.
Szerintem - teszem hozzá...
Ugrás a teljes írásra: Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Az már beteges, hogy 14 éves lány 60 éves, számára csak látásból ismert pasiba szerelmes több, mint egy éve?
- Segítség!A lányom szerelmes.
- Vágyom egy 5.babára, de nem lehet. 3fiú, és 4.-nek 1 lány, akibe olyan szerelmes vagyok, hogy megint vágyom egy kislányra.
- Hogyan tudom eldönteni, hogy egy lány szerelmes -e belém?
- Attól, hogy felbukkant egy régi lány, akibe még mindig szerelmes, lehet esélyem nála?