Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak fórum

Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak

1 2 3
2011. jan. 6. 13:53

Gyönyörű és egyben szomorú a történeted, de az biztos hogy a te helyedben én is így cselekednék!

Mindig az érzelmeid vezéreljenek,az ész ehhez kevés!

Remélem azt is elmeséled majd, mi lett a vége e történetnek!

17. édesmandula (válaszként erre: 16. - 8625c5bd9b)
2011. jan. 6. 13:18
Nem értelek...kivel szakítottam? :)
16. 8625c5bd9b (válaszként erre: 5. - Édesmandula)
2011. jan. 6. 13:10

Hát én nem ezt vettem ki a szavaiból.....totál nem ezt.

Szerintem annyira megbántottad amikor szakítottál vele, hogy a mai napig sem tudta megbocsájtani...ami nem csoda.

2011. jan. 6. 13:05
Gyönyörű történet!Sok boldogságot kívánok Nektek,akár együtt,akát külön!!
2011. jan. 6. 12:18

Sorsodat a döntés pillanatában alakítod!:(

Minden jót Kívánok!:)

2011. jan. 6. 11:37

Nekem is volt egy ilyen korszakom, amikor reménytelennek tűnt a szerelmem és nem érdekelt hogy ha a másik nem szeret csak engedje hogy mellette legyek, még ha mások hülyének is néztek emiatt és azt mondták hogy csak kihasznál...azóta minden rendbe jött már 3 éve házasok vagyunk, rádöbbent egy nap hogy én vagyok számára az igazi :)))

Szóval szerintem van remény!

2011. jan. 6. 11:34

azért vigyázz, mert ha sérül a lelked - ami, mint írod - nem érdekel, semmiképpen nem jó. sem rövid, sem hosszú távon. tudod, a lángoló szerelem párja az izzó gyűlölet... nehogy meggyűlöld azért amit veled tett.

egyébként én is kíváncsi vagyok a folytatásra.

2011. jan. 6. 11:11

nagyon megható történet.egy pillanatra mikor elkezdtem a történetet olvasni azt gondoltam mintha magam történetét olvasnám. én a reménytelen szerelembe élek :( ennél fájdalmasabb szerelem nincs :( neked megadatik,hogy együtt legyetek:)

szívből kívánom,hogy boldogok legyetek:)

10. alann
2011. jan. 6. 11:01
és engem is, nagyon
9. CsillagTM (válaszként erre: 8. - 2ed619333f)
2011. jan. 6. 10:59
engem is!:)
2011. jan. 6. 10:56
Engem érdekelne, hogy a cikk megírása óta hogy állnak a dolgok..:)
2011. jan. 6. 10:36
mindig hallgass a szívedre...:)és sok boldogságot kívánok Neked bárhogy is fognak történni a dolgok.
2011. jan. 6. 10:31
sokan egész életükben csak vágynak akár a törtrészére is annak, amit te már átéltél:) kívánom, hogy sikerüljön, hogy happy end legyen a vége:)
2011. jan. 6. 10:30

Hm, nekem annyira nem tetszett, főleg a vége...odaköltöztet, megjelenik x hetente egy hétre, elvagytok, szex meg minden csak szerelem nem? fhhh...luk voltál a lukában. Tudod mi hiányzik neki? Nem csak te vagy neki szerintem mégha bunkó is vagyok, ez a pasi kapcsolatfüggő és leköt téged a helyett hogy engedne élni. És addig míg nem veled lakik, hol van? Mit hiszel el neki? Lehet kidobta a második vagy harmadik nője és azért puncsol megint neked...

Bármily durván hangzik, kielégíted a testét és a lelkét de többre nem tart, használ, mint egy zoknit, máskülönben nem hagyna szenvedni.

Szerintem - teszem hozzá...

2011. jan. 6. 10:29
Nem mindennapi történet és ilyen embert talán csak egyszer talál az ember és ez igaz oda-vissza! Kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaitok! Kicsit én is a nosztalgiába révedtem, mert átéltem hasonlót, de talán már révbe értem és újra látok színeket...
2011. jan. 6. 10:23
szia. gyünyörű a történeted,de egyben szomoru is hogy igy alakult! de szerintem még nincs minden veszve! várj még.talán ő is rájön hogy mégis csak veled szép az élet!!és ilyet ugy sem talál,mint te! sok sikert.és kitartás!
2011. jan. 6. 10:22
Itt ülve a gép előtt folynak a könnyeim és arra gondolok bárcsak nekem mondana egy szót nekem sem kellene több !!!Teljesen megértelek és remélem sikerül !Ilyen embert szerintem egy életben nem lehet kézszer találni.
2011. jan. 6. 10:08
Egy párkapcsolat története, melynek célja felhívni a figyelmet arra, hogy értékeljük a párunkat, és mindig küzdjünk (persze, ha érdemes). További célja még rávilágítani, hogy ne csüggedjenek az egyedülálló nők, mert mindenkire várhat valaki, és sosem szabad feladni a reményt, hogy megtaláljuk az igazit.

Ugrás a teljes írásra: Egy szerelmes lány vallomása-okulásképp másnak
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook