Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Egy kutya története fórum

Egy kutya története (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kutya története

1 2
8. Pasionella (válaszként erre: 7. - Simple)
2013. jún. 26. 10:26
Sokszor egy kutya sokkal többet ér mint egy ember!
2013. jún. 26. 10:22

Jajj istenem elbőgtem magam. :(

Eleve ott kezdődik a gond, hogy "hat hetesen magatokhoz vettetek". 6 hetesen?! Börtönbe küldeném azt is aki szaporította, meg azt is hat hetesen magához vette, aztán magára hagyta. Moslékok! És még csodálkoznak, miért tartom többre az állatokat az embernél.

6. lgaga (válaszként erre: 2. - Bd55e3f068)
2013. jún. 26. 09:56
"Miért jelennek meg ilyenek?"--ha csak egyvalaki is elgondolkozik és nem rakja ki a kutyáját, már volt értelme.
2013. jún. 26. 09:53
Elvitte a radír a "mű ihletét", pedig erről az oldalról másoltam be, hogy mi alapján dolgozott a kislány.
2013. jún. 26. 09:53
sokszor olvastam ezt a sztorit, de megszakad a szívem tőle. maga a szori kitaláció lehet, de százszámra történik meg ugyanez havonta az országunkban.
2013. jún. 26. 09:17
Nekem is rémlik már valahonnan de ettől függetlenül szétbőgtem az agyam rajta.
2013. jún. 26. 09:15
Ez nagyon béna cikk. Az anyuzós embrió koppintása. Vica meg nyilván azért repült, mert 15 is csak év végén lesz. Miért jelennek meg ilyenek?
2013. jún. 26. 09:08
Elgondolkodtató hogy az emberek mire képesek... Ez a szegény kutya sem érdemelte meg ezt a sorsot. A kutya nem egy olyan dolog, hogy amíg kicsi, addig jó és amint felnőtt, már eldobjuk! A kutya egy ÖRÖKRE szóló dolog!

Ugrás a teljes írásra: Egy kutya története
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook