Egy kép miatt szakítani? (beszélgetés)
Bocsi,de én nem csámcsogok a barátnődön.
Jelen esetben a szakítás oka és ürügye két külön dolog.
Az ok már régebben meg volt, csak ürügyet kellett találni, mert az igazság kimondásához gyáva volt.
Na persze lehet, hogy másképp történt. Én sem engedem, de nem is akarnak beleszólni, hogy mit tehetek meg/ki/stb.
Nem törnénk, ha nem kérted volna a véleményünket :)
Te most nem csámcsogsz itt? Akkor miről beszélünk? Más meg pl a gyereke székelési szokásait tárgyalja ki itt. Az nem zavar?
Most igazából mi a célod? Szidjuk mi is a pasit? Szidjátok ketten a barátnőddel, hiszen csak nektek van jogotok pálcáttörni felette, mert ti ismeritek.
Igazat megvallva, az első alkalom után... az rendben, hogy sokáig eltitkolja az igazi énjét, de ha egyszer kivillantja - viszlát. Ilyesmire még csak azt sem lehet mondani, hogy hirtelen felindulásból történt.
Nem kell kiteregetni más magánéleti problémáját és nem lesz pálcatörés sem!
Hogy mondjunk ismeretlenül mást? Csak arra tud reagálni mindenki amennyit elárultál. :D
Ha mindenki most a pasit szídná akkor jobb lenne?
Szeretem azt, amikor ismeretlenül, a másik személyiségének ismerete nélkül törtök pálcát más felett.
Az ilyen típusú fazonokat el kell kerülni messziről.
Eddig sem lehetett akkor túl zökkenőmentes a kapcsolat. Nyílván betelt a pohár, szakítottak és mennek tovább most a saját útjukon. Ennyi. :D
Ha a párom folyamatosan qrvának nevezne, zsarolna rég ott hagytam volna...
Már bocs,de nő létemre engem is irritál a sok pucér fenék ami a különböző közösségi oldalakról áramlik.Utána meg csodálkoznak a csajok,hogy lek...zzák őket.Meg kapják a különböző ajánlatokat.:S
A csaj meg a pasi magánügyét tárgyalod ki épp egy közösségi oldalon.Szerinted ez milyen?
Egyébként neked nincs saját életed,csak másokén tudsz csámcsogni?
Igen, magamból indulok ki, a saját normáimból, így nem járnék olyan férfival, aki folyton lekurváz, megmondja mit csináljak és nem töltenék fel fürdőruhás képet magamról, mert az kurvás.
A barátnőm sajna nagyon szeretetéhes kiskora óta, mert elváltak a szülei, és nem igazán törődtek vele. Most meg azt hitte, szeretni fogják.
Furcsa kapcsolatok vannak, a felek évekig nem látnak tovább az orruknál.
Egy normális férfi nem nézi jó szemmel ha közösségi oldalakra pakol ki a barátnője magáról bikinis képeket.Minek azt kitenni?Ne mondja már Nekem valaki azt,hogy nem azért,hogy kommenteket kapjon..:)
Mert oké,nyaralni sokan mennek,felteszik a képeket,bikinis van közte,de ha valaki direktbe lefényképezgeti magát tükör előtt stb stb,akkor szerintem az nem "véletlen".Aztán sír a szájuk ha különböző oldalakra kirakják Őket,mint napi r*banc..:)
Valamiért mégis együtt voltak 2 évig.
Ha zsarolta minek volt vele a lány? Ha a srác qrvának nevezte/gondolta minek volt a lánnyal? Érdekes...
Vladimira lehet hogy te magadból indulsz ki?
De két évig elvoltak, mint a zsák meg a foltja.
Nem biztos... az exem engem is állandóan qrvának titulált. Se fürdőruhás képem nem volt sehol, se kihívóan nem öltöztem (azóta sem teszem), soha nem festettem magam, nem kacérkodtam fiúkkal. Neki mégis az volt a mániája, hogy egy qrva vagyok és megcsalom. Majd a rögeszméjének a kialakulását követően 2 évvel ő csalt meg... ennyit erről. Van, aki szimplán csak magából indul ki.
Pl megcsinálta azt hogy a barátnőmnek megtiltotta hogy elmenjen a városba a többi barátnőjével. Mert ha elmegy, akkor szakít vele. Folyton zsarolta érzelmileg.
Ha minden nőt k. gondol, akkor gratulálok a barátnődnek, hogy egyáltalán együtt voltak.
Nem várta a megdugnálak kommenteket? Csak azt akarta, hogy gondolják ezt a férfi ismerősei?
Lehet, hogy a barátjának mások az értékei mint a lánynak.
Nézd, ha ő erre a megszólításra nem szolgált rá, akkor miért volt vele idáig együtt?
Nem olyan aki várja a de meg d..nálak kommenteket. A barátja kapásból le kázta és utána parancsolta meg neki h vegye le a képet. Egyébként a barátja alapból minden nőt kának gondol. Ezt a saját fülemmel hallottam.
Ha nem ez volt az első eset, akkor annyira nem lehetett derült égből villámcsapás. A csaj is sejthette (volna), hogy ezzel túllő a célon, és még alkalma is lett volna jóvátenni, ha leszedi.
Akkor nem értem miért volt vele ilyen sokáig. Ha eddig is kihívóan öltözködött akkor előbb is léphetett volna, nyílván akkor ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban...
További ajánlott fórumok: