Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kedves szó a depresszió ellen
Aranyosak vagytok,de most olyan nagyon elvagyok keseredve!
Annyira akartam már,hogy jobb legyen!:((
Ezt a pár sort is bőgve írom!
Olyan nagyon elegem van!Előbb utóbb a környezetemet is kikészítem!Lángost készültem sütni vacsira!Helyette fekszek az ágyamba és bőgök!Csak tudnám miért!?:((
Meddig lehet ezt bírni édes istenem?!!Magamat is utálom!
Szia!
Szedd össze magad,meg tudod csinálni!Látod itt mindenki aggódik érted is!Drukkolunk neked!
Szia! Most értem haza,és szomorú vagyok,hogy ennyire elkeseredtél.
Igaza van Barát1-nek,hosszú időt vesz a gyógyulásod igénybe,nem egyik napról megy a másikra.
Próbálj sokat friss levegőn lenni,tényleg a virágok jobb kedvre derítenek.
Persze, hogy menni fog, tanulj sokat és minden rendben lesz. Azt írod, hogy
"olyan dolgokat kell megjegyezni, amihez nem értek"
ez természetes, ha értenél hozzá nem kellene már megtanulnod. Kitartás, majd nagyon drukkolunk.
Köszönöm,hogy figyelsz rám!
Sajna ha sokszor be kukkantok az aszt jelentené,hogy megint sokat ülök a gép előtt és siránkozok.
Korai volt az örömöm!:(
Most délutánra megint össze omlottam!
Síró görcseim vannak,remeg mindenem és senki nem bántott!:(
Most már lassan úgy gondolom,hogy nem is fog ez sikerülni már!Annyira szeretnék jól lenni és itt van kezdhetek mindent elölről!Van ennek értelme így!?:(
Remélem kipihented magad,és frissebben fogtál a tanuláshoz.Hogy érzed magad?
Szép napot!
Igazán örülök,hogy jobban vagy!Lassan,de biztosan haladsz a gyógyulás útján.Azért sűrűbben is bekukkanthatnál:)Látod, nem tudtam megállni,most lopva a munkahelyemen írok,mert este soká érek haza.
Szép napot!
Szép jó reggelt mindenkinek!
El ne kiabáljam,3. napja egész jól érzem magam!Most már eljutottam odáig,hogy talán vissza tudok menni dolgozni!:))Legalább is most már foglalkoztat a gondolat!Egy hete azt hittem mindennek vége és soha többé nem állok talpra!Most kicsit tovább tartott a lábra állás,de talán sikerült!:))Sokat köszönhetek nektek is,akik itt bátorítottatok!Páromnak aki mellettem áll,sokat köszönhetek szintén!Sokszor kérdezte meg,hogy Ő bántott meg valamivel azért sírok?Hétfőn megyek vissza az orvoshoz,bízok benne akkor már azt tudom nektek mondani,hogy megyek vissza dolgozni!Most már az utcára is kimegyek és tegnap a párom dolgozott egyedül voltam itthon,hála isten nem volt pánik rohamom!Igaz többször is felhívott,hogy jól vagyok-e!Hálás vagyok nektek!
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van vagy jobban mint eddig. Megint a megoldást olvasom a soraitokban, hogy amíg dolgoztok nincs gond, tehát ott jó helyen vagytok és szükség van Rátok.
Evawitch szombaton nagyon drukkolunk a vizsgádhoz, próbálj meg egy könyvtárban tanulni ott nem lehet beszélgetni.
Sziasztok!
Ma én is dolgoztam, és addig jó is volt, itthon már egy kicsit nyomottabb a hangulat, de azért elvagyok.
Evawitch én is szorítok neked szombaton. Nem ültél még le a lakótársaiddal megbeszélni esetleg, hogy téged ez most éppen zavar?
Sziasztok!
Öröm visszaolvasni benneteket,itt mindenki segít a másiknak,és aggódik érte.Azt hiszem a szép tavaszi napsütés mindenki lelkét megsímogatta:)
Sziasztok!Öröm olvasni,hogy jól vagytok.Nekem ma 1ooo-el kellett pörögnöm a munkahelyemen,és olyankor "normálisnak" érzem többnyire magam.Mihelyt hazaérek,jön az agyalás.
Nagyon nehéz lehet ilyen körülmények közt tanulni,de bízzál,hogy sikerül a vizsgád,én biztosan szorítok.Mondom én,aki nagycsaládosként munka mellett jártam főiskolára,de akkor eszembe sem jutott,milyen nagy érték az a csendes lyuk,ahova elbujhattam tanulni.Akkor azt gondoltam,ettől rosszabb már nem lehet az élet.
De túl vagyok rajta.Most szívesen kölcsönadnám neked a csendes szobám sarkát.A lakótársaid lehetnének toleránsabbak.
:)
Puszi! És jól vagyok :D
Legyen szép napod!
Sziasztok! Szép napot mindenkinek :)
Evawitch! Nem tudsz kimenni egy parkba tanulni? Tudom, hogy nem az igazi, de most a napsütés is simogat, és csend lenne körülötted...
Tudom, milyen nehéz, de ne szomorkodj, és főleg ne idegeskedj! Drukkolok a szombati vizsgádhoz! :)
Küldünk egy kis pozitív energiát :D
Ölelés mindenkinek :)
Szia!
Alig pár napja még én is úgy gondoltam,jobb lenne,ha vége lenne ,mert már magamat sem tudom elviselni!Az egész életemet ennek az alattomos betegségnek kitéve élem kb:16 éve!Sokszor álltam már lábra!Teljes mértékben átélem amin átmész!:(
Gyere ide fórumozni többet és meglátod jobb lesz!
Igaz itt csak lelkileg tudjuk egymást segíteni,de ez mindennél többet ér!Itt nem számít gazdag vagy-e vagy szegény,itt nem érezteti senki veled a hovatartozásod!Ne csinálj butaságot!
Várunk itt mindannyian!Bízzál bennünk!Gondolj arra,hogy a mai világba még mindig van tető a fejünk fölött és nem élünk a híd alatt!
Szép napot kívánok!
Szia!
Nagyon sok erőt merítettem belőletek!:)
Bízok benne,hogy így is marad!Nagyon rám fért már egy kis derű!
Talán nem is tudjátok,milyen mélyről segítettek vissza!Őszintén hálás vagyok a kedves szavakért!
Szép napot.:)
Vigyázz ha ez így van, ne menekülj bele másik kapcsolatba. A barátok ilyenkor kellenek nagyon.
Ugyanígy cserébe is elvárja ugyanezt, rossz néven veszi, ha a párja külön programokat szervezne magának. Ha a kapcsolatnak vége szakad, a társfüggő sokkal jobban megszenvedi, mint mások, hiszen ő csak a partneréhez képest létezett, és fogalma sincs, ki is ő valójában. Gyakran látjuk a társfüggő embereknél, hogy egy szakítás után hamar újabb kapcsolatba menekülnek, hiszen képtelenek egyedül lenni, és gyakrabban fordulnak elő köztük egyéb függőségek és depresszió is.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit lehet tenni a depresszió ellen?
- Téli depresszió ellen kinek mi vált be?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?