Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Egy hete eszem a chia mag-víz-almaecet-limelé kombót és... fórum

Egy hete eszem a chia mag-víz-almaecet-limelé kombót és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 17. 17:43
Ez így egy idő után gyomorpanaszokat okozhat. Inkább pudingot csinálj belőle joghurttal, tejjel stb.
aug. 17. 09:44

Flancos dolgok, Nézz meg egy etiópot, de mondok durvábbat: kérdezz meg egy súlyos beteget. Elárulom, attól fogynak le 10 kilókat pár hét/hónap alatt, hogy alig esznek.

Remekmű egy edzőtől, és még kondiba se kell járnod ha a fogyás a cél, és kibírod hogy alig eszel.

[link]

[link]

7. semleges (válaszként erre: 2. - Fincsi5)
aug. 17. 06:54
Már az is valami:)
6. globus (válaszként erre: 3. - 55Judit)
aug. 17. 00:39
Én pudingként szoktam ezt torkoskodni, ecetet nem teszek bele, csak kis citromot.
aug. 16. 22:58
Van egy pár ötletem hogyan tud az elmozdulni lefelé anélkül h ilyet tennél szegeny chia maggal 😅
4. Burrit0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 20:24
En nagyon szeretem a savanyu italokat, de hogy tanknyot csinalsz belole... ki izlese, kin hanyasa.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 19:00
Hát ez a lötty olyan savanyú mint a nyavalya! De megértelek ha te szívesen iszod. Tudod hogy ezzel nem csak a zsír csusszan le hanem az izom is? Illetve nem is tudhatom hogy az ital mellé mit eszel. Ha okosan fogysz, biztos eszel elég fehérjét is.
aug. 16. 18:07
Mennyi lett? 85?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook