Egy hazudozó férj... (beszélgetés)
Ne legyenek illúzióid!
Amikor a második babát vártad, még nem tudtál a félrelépéseiről, de ő nyilván tudott a terhességedről, mégis tovább csalt. Ezek után mit remélsz?
Persze, hogy mondja: szeret, az neki nem kerül semmibe; téged viszont kétségek közt tart.
a csaj szerelmes ragaszkodik hű, nem csodálom hogy nem tud kilépni mégha a pasi meg is érdemelné
a legfontosabb hogy a gyerekeit biztonságban tudja , ha igy most biztositott a gyerekek nyugalma, jövője akkor azért nem az az elsődleges hogy meg vagyok csalva, de az biztos ha bent is marad a kapcsolatban még egykis ideig, mint "lakótársak" akkor is készüljön fel nézelődjön tervezgessen hogy tudná megoldani egyedül esetleg másik pasi mellett a jövőt
jaja ezt nem szabad várni hogy tapsra hű lesz mert ez nem igy megy
szerintem a pasi ugye alapból fiatalabb csajt választott magának, hiszen ha számolgatunk akkor a pasi most 36 a csaj most 22
6 éve jöttek össze
akkor a pasi 30 volt épp vált a csaj meg 16!!!!!!!! már ez is mutatja hogy gáz ez a pasi
ha a nagyobbik gyerek 4 éves akkor 18 évesen a lány már szült
és a pasinak meg viszonya van közben 1,5 éve
az mondjuk szerintem jó hogy tudod, igy tudsz lépni, szerintem ne igértess meg vele olyat hogy nem teszi többé mert ha hú akar lenni az lesz igéret nélkül is ha meg nem akar az lenni akkor csak folytatni fogja a hazudozást
kérdezd meg tőle hogy képzeli el a jövőt
veletek vagy az uj hölggyel? és hogy ugye akkor neked is lehet szeretőd, ha jólérted?:D
keresgélj, hátha megtalálod azt aki tényleg szeret
Szia!
Olvastam, hogy a nagyobbik gyerkőc 4 éves, kisebbik pedig 4 hónapos. Ha a férjed mostanában sorozatosan megcsalt, akkor nem csak a feleséget nem tiszteli benned, hanem a gyermekei anyját sem. Amúgy is megalázó, ha megcsal a párod, de ilyen időszakban szerintem nagyobb szemétség. Ha ezek után arra számítasz, talán megváltozik, akkor szerintem nagy csalódás fog érni.:((