Szépeket készít, de irritáló és agresszív (beszélgetés)
11. globus (válaszként erre: 9. - Fincsi5)
febr. 10. 20:54
Egyébként is folyton a hajukat pakolásszák, simogatják, csavargatják hátulról előre, elölről hátra. Hülyét kapnék, ha bármelyik testrészemmel 3 percenként kellene foglalkozni.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Libikóka)
febr. 9. 23:14
Valószínűleg. Csak szomorú, van szakmai tudása de a viselkedés miatt nézhetetlen. 🤷♀️ Jajj a hajbabratoláson túl a nyalakodás, na az csúcs. Boldogult anyósom jut sajnos eszembe, ő is szerette lenyalni az ujját, amikor sütikét szeletelt.
9. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 9. 20:36
Ő is belenyalt mindenbe, és tényleg a keze volt a "szűrő".
8. globus (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
febr. 9. 19:31
Stahlt akkor kapcsoltam el, mikor tenyerébe csavarta a citromot, majd minden törlés, öblítés nélkül haladt tovább.
7. fincsi5 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
febr. 9. 19:28
S mikor az ujját is megnyalja közben, az a csúcs, jön a távkapcsoló. Akár főz, akár vendég.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 9. 19:27
Talán azt gondolja Gordon Ramsaynek is bejött,,hátha neki is.
febr. 9. 18:35
Van az a mondás, hogy: "Ha nem tetszik a műsor, átkapcsolok!"
Nézzem a 💩 műsort, gyötörjem magam?! Hát persze! (ha mazochista vagyok)
febr. 9. 17:25
Értem, én is így szoktam tenni, ha valami nem szimpatikus. Szerintem nincs ezzel semmi baj, mindenki döntse el maga, mi áll közel hozzá, mit fér még bele neki, hogy kövessen egy oldalt, egy személyt.
febr. 9. 17:14
Egy idő után lájkok és követők nélkül marad, ezt éri el!
2. 55Judit
febr. 9. 17:11
Nekem is nagyon visszataszító, ellenszenves amikor főzőműsorokban azt látom hogy a hajuk lóg össze-vissza. Belehull az ételbe, a szemét is eltakarja, nem látja a mit csinál. Mintha az lenne az elsődleges hogy ő milyen szél leengedett hajjal.
febr. 9. 17:11
"Egy cukrász FB oldal érdekelt, a hölgy szépeket készít, érti a dolgát, de irritálóan beszél és agresszív mindenkivel, aki másként meri gondolni, ráadásul sütés közben turkálja a haját. Egy hét után leiratkoztam. Sajnálom, kár."
További ajánlott fórumok:
- Tudtok 1 évesnek való, tej-és tojásmentes tortát készítő cukrászdát?
- A cukrászdában kapható marcipánfigurákat kézzel készítik?
- Tiramisut a cukrászdákban is nyers tojással készítik?
- Ajánlanátok jó cukrászdát (ahol mindenféle tortát készítenek) Zuglóban és környékén?
- Ha cukrászati fagyiport tejjel és sima habverővel készítek el, olyan lesz a végeredmény, mintha bolti, tasakolt fagyiporból csinálnám?
- Tudtok valami jó képeslapkészítő progit, vagy olyan oldalt, ahol mindenféle szépeket lehet szerkeszteni, készíteni a képeinkből?