Egg-nog recept

Az Egg-nog hozzávalói:
4 tojás

4 csapott evőkanál porcukor

8 evőkanál konyak

8 evőkanál tejszín

6 dl tej

csipet őrölt fahéj


Az Egg-nog elkészítési módja:
A tojások sárgáját , a porcukrot, a tejet és a konyakot turmixgépbe rakjuk, és fél percig turmixoluk, majd összeforgatjuk a tojások fehérjéből vert kemény habbal, poharakba töltjük (ez 4 adag), és csipetnyi fahéjjal megszórjuk. Azonnal tálaljuk

Csak jégbehűtött hozzávalókkal dolgozz!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az egg-nog elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook