Egészséges életmód/fogyjunk együtt 2014.08.18-tól.. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ha lehet. :)
Bár én már 06.28-án elkezdtem az életmódváltást, de mindig jó partnereket találni. :)
72 kg-ról indultam, azóta 65-nél járok, de 60 alá szeretnék menni, úgyhogy jól jönne a bíztatás. :(
Sok siekrt mindenkinek! :)
Engem is azok piszkáltak/piszkálnak, akiknek vmi bajuk van magukkal. Ha másokra vetítik ki a frusztrációjukat, akkor többnek, fontosabbnak érzik magukat.
Tudod nem véletlenül született az a mondás, hogy "Nem az számít, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja...". :-)
Kőszi nektek :-)
Arik vagytok! Holnap nem vagyok megyek veszek valami kényelmes cipőt edzeni. Pénteken megyek konditerembe először csak fabellosra és futószallagra séta tempóba. Aztán majd kézi sulyzó mellgép stb. Szépen lassan.
Szerintem irigyek rá vmi miatt...talán nincs párkapcsolatuk, vagy ha van is esetleg nem olyan, mint lennie kellene. Vagy a munkában jobb nálunk...az emberek akkor viselkednek így, ha a saját életükkel nincsenek megbékélve.
Nekem ez a tapasztalatom.
Hát, most legalább virtuálisan itt vagyunk mi. :)
Vannak ilyen rossz napok, főleg, ha az ember bele akar kezdeni valamilyen váltásba. Emlékszem sok olyan esetre, amikor nagyon nekikeseredtem, vagy olyasmikkel kínoztam magam, hogy megpróbáltam belepréselődni valami szűk holmiba, aztán elbőgtem magam a dolgon, kínomban nekiálltam enni, hogy úgyis mindegy, aztán persze később még jobban utáltam magam... Ilyenkor talán az a legjobb, ha az ember olyan szinten megbékél a jelenlegi állapottal, hogy oké, most ez van (és nem piszkálja folyton magát), de mindennap teszek érte egy kicsit, hogy pozitívan változzon. Jó nagy közhely, tudom, de aki szeret, annak tényleg nem az a fontos, hány kiló vagy; ha pedig a tükörbe nézve szeretnél elégedettebb lenni magaddal, kitartás, és jön az is. :)
Micsoda marhák.
De azért se hagyd, hogy ez bántson!
Te lefogysz, de ő bunkó marad!
Ne hagyd magad!
ágyba dőlni minden bántás után...nem lehet, így sose leszel ellenálló. Kelj fel, tornázz kicsit! Nézd csak:
Sziasztok! Ma nagyon rossz napom volt
Ilyenkor szoktam kajához nyúlni. Megint depi van tv. ágyikó
Persze megint bántottak. Miért jó ez egyeseknek?
Kellő mennyiségű tápanyagra gondolok. A magasságoddal, súlyoddal arányban.
Van sport térd nélkül is...
A hal jobb lett volna ebédre, fajtájától függően zsíros is lehet.
A zöldségekben nincs sok rost sem, az egy szem zsömlében sem. A csirkemell sonkában meg a fehérje nem sok.
Felvágottakat enni nem érdemes.
Köszönöm! :)
Lehet a hal lesz, mert most jut eszembe, az van a fagyasztóban!
A térdemnek kb. egy hónap pihi kell.
Egyél még valami táplálót, mert így nem lesz jó!
Én megeszem a gyümölcsöt is bármikor, az az erjedéses elmélet nem áll meg, ha az élettant ismered kicsit.
szia, meddig kell pihentetni a térded?
Ha a fogyás is szempont akkor jó estére húst vagy halat és valami salátát fogyasztani, én mindig tartok itthon Cottage Cheese-t, az jól jön amikor nem tudom eldönteni mit ennék.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- 2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- C9 diéta együtt. Fogyjunk, szépüljünk, legyünk egészségesek!
- Szerintetek a búzafűlé, vagy a kefír (házi, gombából készült) jobb az egészségem helyreállításra? Esetleg a kettő együtt?