Egész nagy pulykát hogy kell fűszerezni hogy átjárja rendesen? (tudásbázis kérdés)
7. pritta (válaszként erre: 5. - Nicolette 1)
2011. dec. 19. 16:01
hú az szép nagy. mennyi lé kellett hozzá? miből készítetted?
6. Burkuska
2011. dec. 19. 16:01
Sziasztok!
Ez engem is érdekel. Milyen a páclé? Leírná valaki?
Köszönöm:)
5. Nicolette 1
2011. dec. 19. 15:58
Szia!
En kesziettem egy pacot es abba hagytam allni min 24 orat.
Nagyon finom lett. Pedig kozel 8.5 kg pulyka volt.
4. Ministry (válaszként erre: 2. - Pritta)
2011. dec. 19. 15:56
Készíts páclevet, azzal kend be, és hagyd egy pár órát állni. Közben többször megkenheted.
3. Cucicsillag
2011. dec. 19. 15:54
Egy barátnőm anyukája úgy csinálta, hogy összekeverte a páclét és injóstűvel befecskendezte a husit. Az pl. malac volt,de szem pulykánál is működnie kell:)
2. pritta
2011. dec. 19. 15:44
Egy kb 5,5 kg-os pulykát szeretnék megsütni egészben sütőzacskóban, de bizonytalan vagyok h ha kívülről és belülről bekenem akkor a húst átjárja e az íz?
1. pritta
2011. dec. 19. 15:42
Egész nagy pulykát hogy kell fűszerezni hogy átjárja rendesen?
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Szerecsendióval mit szoktál fűszerezni?
- Ha grillcsirkét csinálok, mivel kell fűszerezni, hogy ugyanolyan finom legyen, mint amit a grillcsirkéseknél lehet kapni?
- Mikor kezdted el a gyermeked ételét ugyanúgy fűszerezni, mint magatoknak?
- Mivel fűszereznétek a kukoricás pulykaragut?