Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egész életemben nem fogadtak el az emberek, mert én más... fórum

Egész életemben nem fogadtak el az emberek, mert én más... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. yeti70 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 00:22

Kihez képest vagy más ? Van valami abszolút mércéje az életre való képességnek ?

Kihez-mihez képest vagy gyengébb ?

Sokakhoz képest te minősülsz erősnek és életképesnek , okosnak, ügyesnek. Én is tök ilyen vagyok

8. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 19:53

Van számtalan idegrendszeri "állapot" ami okozhat ilyet!

Ha már sikerül rátalálni az okra, az állapot nevére, meghatározására, nagy lépést tennél előre!

Nem mardosnád a lelkedet, hogy Te vagy az alkalmazkodni nem tudás és az életképtelenség szobra...!!!

Én utánaolvasnék pl. az ADHD-nak is...

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Violka)
nov. 4. 16:48

Most nem néztem meg, mert tudom kiről van szó. Egy időben a csapból is ő folyt.

Elismerem, kegyetlenség az ha az ember ilyen sorsot kap. Ő szerencsés abból a szempontból hogy van aki kiszolgálja, rendbe tegye a testét, rendezze az életét. Egyedül életképtelen lenne. Nagyon sok szerencsétlen, tehetetlen, megkeseredett ember él a földön aki ép testtel született, mégsem tud a nyomorán felülkerekedni. Nincs mindenkinek segítsége, és egyedül sok ember nagyon szerencsétlen tud lenni. Őket sajnálom. Jobban megviseli őket az élet mint Nick Vujicic-ot.

nov. 4. 16:40

Nick Vujicic

Se keze, se lába - mégsem adta fel. Világhírű lett.

Nézd meg a videót!

[link]

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 14:39
Szerintem ez csak a te fejedben van így.
nov. 4. 09:36
Szerintem jobban kéne magadat szeretni.
nov. 4. 08:17

“az élethez való képességeim is gyengébbek az átlagnál”

Írnál példákat?

nov. 4. 08:05

Ez nagyon rossz dolog. Főleg, ha a családod sem fogad el olyannak, amilyen vagy. Ne add fel a keresést, a világban vannak emberek, akik ismerik a helyzeted és könnyebben elfogadnak emiatt. Keresni kell!

Viszont azt is tanácsolnám, hogy ne ezt rögzítsd magadban, hogy te más vagy meg gyenge vagy, mert megbetegít. Ebből a szempontból a családod felé kell haladnod és próbálni alkalmazkodni, amennyire tudsz és beilleszkedni a világba is, amennyire tudsz. A világ ugyanis így működik, illetve azoknak működik, akik tudnak valamilyen szinten adaptálódni. Aki csak abban hisz, hogy ő más és nem próbálkozik, annak minden a világon fejtetőn áll és sosem fogja magát biztonságban érezni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook