Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Edzés, torna...Otthon vagy inkább edzőteremben? fórum

Edzés, torna...Otthon vagy inkább edzőteremben? (tudásbázis)

1 2
9. rosewood (válaszként erre: 8. - Mayann)
2007. júl. 25. 14:33
Jó neked.. nekem a munkába járáshoz 5.10kor kell kelnem, hogy odaérjek... a környékbeli edzőtermek bezártak, mert a végén már csak pasimmmal jártunk, meg még pár elvetemült, aé mi nyílt a helyén? KOCSMA :( pedig volt már elég...
2007. júl. 25. 14:28

Én még az edzőteremben is el sumákolom a kemény edzést. Igy most egy nagydarab, édes edző szívat halálra reggelente. Bár nem egyszerű 5.30-kor kelni reggel hogy munka előtt izzasszam magam,de megéri, mert legalább érzem, hogy van hatása.

Otthon tuttira inkább DR House-t néznék Rubint Réka tornája helyett:)

2007. júl. 25. 14:11
OTTHON, na. :)
2007. júl. 25. 14:07

Kinek mi jött be?

Otthon vagy edzőterembe érdemes eljárni?

5. NOA
2007. júl. 23. 17:39

Idő kérdése.Nekem itthon, mert addig letudom az egész mozgást mig célba érnék.Aztán vigyél haza, engem is..gyerek ugorgj fel és elment az idő.

Akinek nincs családja és ráér, jó az edzőterem, van hangulat lehet szerezni barátokat és utána meginni egy pofa sört:)

2007. júl. 23. 16:38
Mindíg időhiányban szenvedek,ezért inkább itthon tornászok.
2007. júl. 23. 16:08

Otthon, de tartok is aerobikot, tornateremben, gyerekeknek :)

Itthon kiatlálom a koreográfiákat, a zenékhez passzintom, és mindig változatok. Ez megy tanítási időben.

Most nyáron marad a kardió itthon és a súlyzós edzés.

Nekem a közös torna nem jött be sajos, mert a lassúbbakhoz iazodott az edző, nem hajtott meg eléggé.

2007. júl. 23. 14:44
Otthon, mert edzőterembe már nem jutok el:-SMíg nem volt Bence, addig igen heti 4 lakalommal spinning, vagy terem, de most Réka is bőven elég itthon.Így legalább nem kell autókáznom, és nem megy el annyi időm az utazással.
2007. júl. 23. 14:02
Edzés, torna...Otthon vagy inkább edzőteremben?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook