Edzés, torna...Otthon vagy inkább edzőteremben? (tudásbázis)
Én még az edzőteremben is el sumákolom a kemény edzést. Igy most egy nagydarab, édes edző szívat halálra reggelente. Bár nem egyszerű 5.30-kor kelni reggel hogy munka előtt izzasszam magam,de megéri, mert legalább érzem, hogy van hatása.
Otthon tuttira inkább DR House-t néznék Rubint Réka tornája helyett:)
Kinek mi jött be?
Otthon vagy edzőterembe érdemes eljárni?
Idő kérdése.Nekem itthon, mert addig letudom az egész mozgást mig célba érnék.Aztán vigyél haza, engem is..gyerek ugorgj fel és elment az idő.
Akinek nincs családja és ráér, jó az edzőterem, van hangulat lehet szerezni barátokat és utána meginni egy pofa sört:)
Otthon, de tartok is aerobikot, tornateremben, gyerekeknek :)
Itthon kiatlálom a koreográfiákat, a zenékhez passzintom, és mindig változatok. Ez megy tanítási időben.
Most nyáron marad a kardió itthon és a súlyzós edzés.
Nekem a közös torna nem jött be sajos, mert a lassúbbakhoz iazodott az edző, nem hajtott meg eléggé.
További ajánlott fórumok:
- ....Te otthon tárolnád szeretted hamvait? Vagy inkább a temetőben a helye?....
- Mivel töltitek a szabitokat? Van köztetek, aki nyaralás helyett inkább otthon a családdal pihen?
- Hogy segítsek a barátnőmnek? 18 éves és még egyszer sem volt bulizni egyszer volt házibuliba.. Beszéltem vele és mondta hogy inkább otthon..
- Te szeretsz munkaba jarni?vagy inkabb otthon szeretnel maradni a gyerekeiddel?
- Jövőhéten kezdek edzőterembe edzeni. Tud valaki segíteni egy edzésterv kialakításában? Nagy segítség lenne, mert még soha nem mozogtam így..
- Otthoni edzés hogyan lehet olyan hatásos, mint edzőteremben? Szerintem nem ugyanaz.