Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Édesburgonyás-sajtos rizottó recept

Édesburgonyás-sajtos rizottó recept

Az Édesburgonyás-sajtos rizottó hozzávalói:
1 db édesburgonya
40 dkg rizottórizs
1 db újhagyma
2 ek olívaolaj
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajt (chedar)
1 dl tejszín
3 fokhagyma gerezd(pépesítve)
1 csipet só
1 csipet bors


Az Édesburgonyás-sajtos rizottó elkészítési módja:
Az édesburgonyát apró kockára vágjuk és vajon, puhára pároljuk. Ha puha, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát. A rizst megpároljuk majd hozzáadjuk az édesburgonyához. Fűszerezzük és belekeverjük a tejszínt, valamint a sajtokat. Forrón tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Édesburgonyás-sajtos rizottó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook