Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal recept

Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal recept

Az Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal hozzávalói:
5 közepes édesburgonya
1 kis fej vöröshagyma

bors
gyömbér
sűrű főzőtejszín
füstölt lazac
kevés vágott petrezselyemzöld


Az Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott édesburgonyát, a fűszereket, felöntjük vízzel, puhára főzzük. Ha kész botmixerrel pürésítjük, tejszínnel felöntjük, kiforraljuk. A lazacot vékony csíkokra vágjuk (meg is piríthatjuk), a tányérba halmozzuk, majd rámerjük a forró levest. Petrezselyemmel díszítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook