Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Édesanyák eszmecseréje csemetéikről fórum

Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)

3817. arwenn (válaszként erre: 3815. - Dee)
2007. júl. 17. 12:44

jóóóó , akkor nem csak én vagyok ilyen :))

Elég idegesítő mikor tudod, hogy most volt a kezedben valami, mégsem leled

3816. arwenn
2007. júl. 17. 12:42

Sziasztok.

Dee gyógyulj meg :( Milyen allergiád van?

Mi tegnap vadasparkoztunk, egész jó volt, a melegtől tartottam, de Réka bírta.. Mi és az állatok :)) nem annyira. Hát igen, akinek cipelik a fenekét ..:)

Mariska szélre én is igényt tartok, ha még nem kapkodták el.

Mi estig nem megyünk sehová az tuti. Remélem ezt a hetet túléljük :) aztán hűvösebb lesz.

Vettem tejserkentő homeós bogyókat, biztos ami biztos.

még jövök , puszi mindenkinek, igyatok sokat !!

3815. dee
2007. júl. 17. 12:40

Sziasztok,köszönöm a jókívánságokat.

Sajnos már mérges is vagyok.Megcsináltam a tápit,hogy ébred a gyerek,erre letettem és 10 percig kerestem hogy hova.Ez gáz......

Még jó,hogy azóta is alszik a gyerek.De a tápi meglett.( a kád szélén a fürdőszobában,mert mentem cseppenteni a szemembe).Na én se leszek hülyébb!huhhhhhhh elegem van!Ja és melegem,mert én is dagi vagyok.

3814. Katka80
2007. júl. 17. 12:28

Sziasztok anyucik!

dee.Jobbulást neked!

Mariska.Hozzánk is küldj egy kis fuvallatot,elviselhetetlen ez a hőség:(

Ahogy olvasom ti is küzdötök a súlyproblémával.Rólam mindenhonnan lement,kivétel a hasam.Ha eszek egy jót úgy nézek ki,mint egy 5hós terhes:-D De a felüléseket nem nagyon díjjazom:)Akkor már inkább a pocak.

Már megbolondulok hogy nem sikerül feltennem az új képeket:(((

3813. Minya
2007. júl. 17. 12:09

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek,hogy bírjátok ezt a meleget mert én nehezen csibikém is elégé nyűgös de lehet hogy a fogacska is bántja most alszik a kis drága du-án megint pancsizunk a medencében.

Rajtam is maradt kg bőven a héten elkezdtem tornázni esténként remélem sikerül leadni belőle :)

dee jobbulást kívánok

3812. Mariska777 (válaszként erre: 3811. - Ccd9bb7d17)
2007. júl. 17. 12:01
Jó neked.rajtam is van még 17kg,de sajna mindenhol.Mondjuk már dolgozom rajta,haladok is szép lassan.A múltkor keresztapum megkért vegyek neki cigit...Összesúgtak a hátam mögött,hogy úristen terhes!..mondtam hogy csak 1szerűen dagi vagyok,néztek rám hülyén.De nem először fordult már elő.Kicsit rosszul is esik.De bizakodom,majdcsak lemegy már.
3811. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 3810. - Mariska777)
2007. júl. 17. 11:37
Nekem is az a gond,hogy egyébként ha túlsúlyom is van,de arányos az alakom,eloszlik,csak a pocomat kellene már leadni...valamelyk nap újra megkérdezték kismama vagyok e...
3810. Mariska777 (válaszként erre: 3805. - Ccd9bb7d17)
2007. júl. 17. 11:26
Néztem a képeid,arik :) Egy 1ik szöveg amit a kép alá írtál jó,képzeld tőlem mostanában mindíg +kérdezik hogy terhes vagyok? :( Pedíg elég sokat fogytam már.
2007. júl. 17. 11:23

Szép napot mindenkinek!

Dee,jobbulást neked!

Emőke,majd küldök arra egy kis szellőt,nálunk úgyis van bőven :)

Katka merre jársz?

3808. dee
2007. júl. 17. 11:12

Hali mamák!

Vagyok-vagyogatok.Küszködök magammal.Rendetlenkedett a bélrendszerem és a szememen 2db árpa nőtt.Elvégre aratási idő van.:)))Na ez nem is humoros,mert nagyon betokozódott 1 nap alatt és ha nem javul műteni kell.Kaptam cseppet és kenőcsöt.De itt még nincs vége.... ma reggelre kiütött az allergia.Na itt van elegem és melegem.

Az én tündéri kisfiam bírja a meleget és áldott jó gyerek.Én meg majd csak helyrejövök.

Puszi mindenkinek!

2007. júl. 17. 10:36

Sziasztok Anyócák! :)))

De jó,hogy jelentkeznek most már az "eltűntek" is!!! Azért még mindig vannak hiányzók!!!

Nos, nagyon meleg van, tegnap mi csak este 18 h után mentünk ki, akkor is autóval át a másik lakásba, aztán pedig autókáztunk egyet, mert este már nem nagy a forgalom. Virág meg így aludt egyjó félórát a kocsiban. :)

Jaj, ma ki kell menjünk napközben, nagyon nem örülök neki. Amúgy itt bent a lakásban nagyon jó idő van, áldom is a tégla építésű házakat rendesen!!!:))) Már csak egy jó kis árnyékos kert és egy medence kellene...:))

Drága Dee!!! Mi van Veletek? Te sem viszed túlzásba az itt-tolongást amúgy!!!;DD

Puszi minden Anyukának és Babócának és időnként egy kis kellemes fuvallatot a verőfényes napsütés mellé!!!

3806. mylene
2007. júl. 17. 09:07

Szép napsütéses jó reggelt minden Babókának és Anyukának!

Remélem mindenki jól aludt és a betegek is gyógyulgatnak. Mi nagyon rosszul viseljük a meleget, Nóri baba sokat nyűgösködik. Most édesen alszik a hűsi szobában.

Szép napot!

2007. júl. 16. 17:41

Szóval: Szia minden anyukának és babának.Kicsit el voltam tünve,így most 7 oldalt olvastam vissza,és a reakcióidőm....

Köszönöm az érdeklődéseket,Mátéka meggyógyult már,csak közben Bencus is beteg lett,volt hogy 40,1fok volt a láza,de hamar túlestek rajta és már minden rendben.

Remélem most már többet leszek itt is,bár a napokban sok papirmunkám,intéznivalóm lesz,de azért jövök,ha máskor nem,este.

3804. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 3753. - Vica30)
2007. júl. 16. 17:34
Sok mindent én sem tudtam kezdeni,túléltem a naggyal,szerencsére ismerős boltba járunk többnyire,mert Mátéra mostanság jött rá a NEM és a hiszti:-(szóval elméletileg lennének tippjeim,amiket szoktak adni,de nem jön be mindíg,sőt...
3803. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 3662. - 737f507a35)
2007. júl. 16. 17:26
Nekem öt-hat hónaposan megjött,pedig szopiztak még utánna sokáig...
3802. Minya
2007. júl. 16. 17:06

Sziasztok!

Most avatuk fel a medencét csibi nagyon élvezte alig akart kijönni de muszáj volt mert már majdnem 1 órája benne volt most apa után járkál még kint biztos jót fog aludni estére :)

3801. 737f507a35 (válaszként erre: 3800. - Mylene)
2007. júl. 16. 16:58

:(

Ez nem jó hír, örvendek, hogy már jobban vagy!!!

Ha lesz időd és kedved, akkor azért nézz be gyakrabban!!!:))

Meglestem a "nagylányt", hát nagyon szépen fejlődik, úgyhogy ez a lényeg és tényleg öröm rájuk nézni!!!

3800. mylene (válaszként erre: 3793. - 737f507a35)
2007. júl. 16. 16:11

Sziasztok!

Tényleg el voltam tűnve, rendbe kellett szednem magamat.Sajnos, mint családunk minden egyes női tagja engemet is elért a depresszió egy kisebb

fokozata. Most már jobban vagyok.

Nóri gyönyörűen fejlődik, csak ránézek és a gondok elszállnak.

Majd benézek később, ébredezik a drágaságom.

3799. Mariska777 (válaszként erre: 3798. - Katka80)
2007. júl. 16. 14:07
Hát igen..csak nehéz!Manó is elvolt,én meg rágtam magam.Mi is vettünk egy kis medencét manónak,csak még nem volt alkalom felavatni :)
3798. Katka80
2007. júl. 16. 13:22

Sziasztok.

Megint egy új hét kezdődik.A hétvégék mindíg olyan hamar véget érnek:( Tegnap elvitttük Rékát pancsolni,hát mikor meglátta a vizet már sikongatott,hogy tegyük bele.A kis vizicsibe:-D Nagyon élvezte.

Mariska.Ez nálunk is így van,mi izgulunk értük,meg hiányoznak,ők meg teszik a kis dolgukat,bele vannak merülve a játszásba:)Nehéz őket elengedni,de örüljünk neki,hogy elvannak a nagyikkal,és nem sírnak utánunk :-D

3797. Mariska777 (válaszként erre: 3796. - Minya)
2007. júl. 16. 12:36
Aha,27én lesz 10 hónapos.csak még 3 óránál többet nem volt külön tőlem.
3796. Minya (válaszként erre: 3795. - Mariska777)
2007. júl. 16. 11:45

Szió!

Nálunk olyan szokot lenni ha elmegyünk a nyagyiékhoz nekem integet hogy mehetek ő meg elindul az ellenkező irányba :)szerintem nem korai hogy otthagytad a nagyinak hiszen lassan 10 hónapos lesz ugye?

2007. júl. 16. 11:03
Sziasztok anyucik!Látom mindenkinél rövid volt a 7vége :) Nálunk megvolt az első külön töltött 3/4 napunk. :( Hát rémes volt.11kor vittük nagyihoz,5kor mentünk érte(az uram szerint szoknom kell).Mondjuk volt dolgunk,elköltöttünk 1 csomó pénzt a házra.Pedíg a járólap akciós volt,de a hónapban már biztos nem költekezünk.Mire mentem a kis szerelmemért,először +örült,adott 1 nagy puszit,aztán nem volt hajlandó foglalkozni velem :( rám se nézett fél órán keresztül :( bármit csinálhattam.Úgyhogy egy darabig biztos nem fogom a nagyira bízni(ilyen sokat).Nektek volt már ilyen? Mikor töltöttetek ennyi időt külön?Nem volt ez még nálunk korai?
3794. Minya
2007. júl. 16. 10:53

Sziasztok!

Nagyon hamar eltelt a hétvége azt hittem sokat kell majd visszaolvasnom.Mi tele voltunk munkával így szombaton anya vasárnap kerianyu vigyázot csibire du.án mikor hazahozták nem is akart máshoz menni csak hozzám biztos hiányoztam neki de ő is nekem :))

Minden hónapfordulós babának sok boldogságot kívánok így utólag

2007. júl. 16. 10:04

Sziasztok Anyócák!

Sajnos véget ért a hétvége, olyan kár, hogy csak 2 nap az egész...:S

Mi jól vagyunk, egész jól viseljük a meleget, itt bent a lakásban. Szerintem a héten sétálni csak 18 h után fogunk menni, kivétel holnap, mert akkor ki kell mennem hamarabb az Édesapám ajándékáért.

Ti hogy vagytok?

Mylene, Mágika és Guci nagyon el vannak tűnve!!!

Mindenkinek napsütéses szép napot kívánok és időnként egy kis fuvallatot is!!!:)))

3792. Katka80
2007. júl. 15. 21:50

Sziasztok.

Szabcsi.Én is feküdtem 1 hetet kórházban,a barnás vérzés miatt a 12-13.hétnél jártam.És ahogy Szilvi is mondja,gyógyszeres kezeléstől minden o.k lesz!Nyugi.

Szilvi.Boldog hófordulót a tökösnek:-D

Holnap ugyanitt:-D

Szép estét mindenkinek!

2007. júl. 15. 18:48

Sziasztok anyucik!Rémes ez a meleg!Csütörtökre 40-41°c-ot mondanak! :O

Arwenn,boldog hófordulót nektek!

További szép estét mindenkinek!

2007. júl. 15. 18:42

Sziasztok Anyócák!

Szilvi Nektek boldog hónapfordulót kívánok én is!

Holnap majd jövök még. Addig is puszi mindenkinek.

3789. kszilvi (válaszként erre: 3787. - Arwenn)
2007. júl. 15. 16:47
Nagyon szépen köszöni a kisfiam! Puszi!:-DDDD
3788. kszilvi (válaszként erre: 3783. - Szabcsi666)
2007. júl. 15. 16:45

szia!

menj dokihoz! Nálam is ez volt, be is fektettek 1 hétre a kórházba. Kaptam gyógyszert, és minden rendben volt. Van aki nagyon vérzik... A beágyazódásnál felritkulnak a sejtek, és azért pecsételsz. Sokat kell pihenni és nem lesz gond!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook