Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)
:D Akkor erről lecsúsztam.Manó elaludt 2kor,úgyhogy bubuztam én is végre egy kicsit!:)
De figyu már,arról volt szó,hogy 1 nap 6szor jön új dominó.Ma mennyi volt akkor?
Szia Szilvi.
Az altatás?Az kész rémálom.Mi úgy alszunk,hogy ringatom a sejhaját+énekelek neki.Ja és csak 1-et alszunk,ami már felfejlődött kb2 órára.És ez már nagy szám nálunk!!!Mert volt hogy 1/2 vagy 3/4óra volt mindössze.Én leírtam a mai menüt,és nálatok mi volt?
Sziasztok!
A fiam ma még csak 1 órát aludt...Igaz voltunk sétálni, most nem nyomta el a levegő-itthon nem aludt el.
Nálatok hogy megy az altatás? Néha leírhatnátok azt is, mit ettek a gyerkőcök aznap!
Szép napot nektek a továbbiakban is! (nálunk jó idő van)
Ti is hiányoztok, de most az ingatlan-váltás minden szabad(?)időmet felemészti.
És köszönöm a kisasszony nevében is, jó lenne, ha holnapra elfújná a szél a megfázását!!!:)
:DDD
Egész pontosan azt szoktam volt mostanában írni, hogy csak "beköszönök" és ezt cikizte ki az illető de nem érdekel különösebben. Úgy látszik hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy időnként ez van.:) Ezért is ment el kicsit a kedvem a hoxától. Az ember hoz egy döntést, amit illik tiszteletben tartani, vagyis én már hónapokkal ezelőtt befejeztem a vele való társalgást, igen, ezt írtam a naplómban is. Engem nem érdekel, hogy mi van vele, nekem van mivel/kivel törődni úgy gondolom és ezzel szerintem mindenki így van, aki ide írogat.Ezért nem értem, hogy miért kell másokkal rosszindulatúan foglalkozni, beszólni adott esetben minősíthetetlen stílusban?! Ez nekem mindig "kínai" volt/van/lesz!!!
MÁS!!!
Drága Kincsem nem tud pihenni, mert folyamatosan bedugul az orra és álmából erre ébred fel. Az orrcseppet pedig nem nagyon erőltetem, hogy minél hamarabb tisztuljon ki. Most elaludt újra, remélem, hogy zért többet fog tudni pihenni, mert az alvás, pihenés a legjobb gyógyszer a betegségre.
Jaj a k betű kimaradt:-///
Elnézést VIKTOROM:-)))))))
Na mizu Vitor úrral?Megvolt az ebéd?
Réka már alszik,kemény 10perce,miután bevágta a brokkolis bárány husit:) Ja az én pihenésemről csak annyit,hogy ülök a gép előtt,várom a domi órát:)
Pihi majd este:-/
Szia!
Már hiányoltalak ám!
Jobbulást Gyönyörűnek!!
Szia.
Ugyan az az illető akit a naplódban is írtál régebben??Én is szoktam ilyet írni,ha nincs időm,de kivi vagyok mi az aktuális téma,és csak odapillantok.Lehet hogy akkor már engem is kikezdtek?És honnan tudod hogy ki volt?
Na mindegy,le kell sz@rni,ki mit mond.Bár tudom hogy leírni könnyű,de az ilyen aki ebben leli az örömét,arra kár az energiát pazarolni:O)
Virág babinak üzenem,hogy irgum-burgum tessék hamar meggyógyulni!!!!!!!Ja és utólag de nagyon boldog első névnapot kivi neki:-D
Ja,és én örülök,hogy "beugrottál egy picit" ;-)))
Sziasztok Anyócák!
Már "nem merem" leírni azt, hogy csak beugrottam Hozzátok, mert már ezt is kicikizte vki...:DD
Úgy látszik, hogy nagyon nem bír magával az illető.
Mi nem vagyunk a legjobban, mert Virág tegnap du-ra náthás lett sajnos. :(
Majd ha lesz 1 kis időm, akkor írok még, de addig is puszi mindenkinek!!!
A Napocska süssön Rátok/ de ne túl forrón :)
Szép napot anyócák!
Ma az éjszakára nem panaszkodhatom,babi apához bújva aludt el,és apa azt mondta hogy úgy ébredtek ahogy este elaludtak:)Ezek szerint meg se moccantak:O)
Mariska,ez igen!Viktor babi akkor belehúzott rendesen:)De hát aki már ennyi mindent eszik...Most mit csinál manókád?
Csajok,ti dominóztok?És tetszik az új változat?
Jó reggelt mindenkinek!
Milyen éjszakátok volt?
Képzeljétek,azt hiszem 20án voltunk tanácsadáson.8,75kg volt manó.Tegnap mondom a páromnak,hogy olyan kis hurkás megint manó(hál'isten).Megmértük este,majdnem 10kg!!
:D
Hahó anyukák!
Nektek volt olyan,hogy esetleg a foga miatt nem evett a gyerek rendesen?Napok óta össze-vissza eszik a manócskám.100-200 ml között.Nem hinném,hogy fájna valmije,mert nem sír.Játszik a cumival és rágja......Kétszer-háromszor büfizik majd ismét eszik egy keveset.Régen egy szuszra lehúzta a tápit.
Fogyni nem fogyott 6630 gramm:)
Kedves anyukák
ha szeretnétek nyaralni meni a kis családal de nem tugyátok hova és olcso is legyen én tudok egy helyet Gyöngyös tarján Borhy Kastély mos voltun ott igaz mi lakodalomra mentünk de egy napal elöte mentünk oda nagyon szép és bográcsolás lehetöség is van gyerekeknek jácotér nyugot csendes hely baráti áron
ajálom nektek
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Százhalombattai kismamák, édesanyák
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére!
- Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként