Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Édes sütőtökpüré mackó-módra recept

Édes sütőtökpüré mackó-módra recept

Elkészítési idő 5 perc

Az Édes sütőtökpüré mackó-módra hozzávalói:
1 db, szeletekben megsült sütőtök
Kevés főzőtejszín
Cukor
méz
fahéjpor
gyömbérpor
darabokra vágott dió


Az Édes sütőtökpüré mackó-módra elkészítési módja:
Lekaparjuk a megsült tök héjáról a húsát, kis lábaskába tesszük, öntünk hozzá egy kis főzőtejszínt (de ez el is hagyható),csöpp kis vizet, teszünk hozzá ízlés szerinti mennyiségben cukrot és mézet, fahéjat és csipet gyömbérport, jól összekeverjük és felforraljuk, de csak egy rottyanásig.Megszórjuk darabokra vágott dióval.

Ha úgy érezzük, hogy a megsült sütőtök íztelen, nem elég édes, akkor érdemes ezzel a módszerrel feljavítani.Finom mézes-diós-fahéjas-gyömbéres csemege lesz belőle!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


Az Édes sütőtökpüré mackó-módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook