Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Édes-savanykás hús recept

Édes-savanykás hús recept

Az Édes-savanykás hús hozzávalói:
50 dkg sertés lapocka
15 dkg füstölt szalonna
2 db vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
35 dkg gomba
3 ek kechup

bors
3-4 ecetes uborka
1/2 ananászkonzerv

30 dkg rizs
ételízesitő, bors


Az Édes-savanykás hús elkészítési módja:
A húst apró kockára vagdossuk sózzuk borsozzuk félre tesszük.Majd elősütjük. A szalonnát üvegesre kisütjük,rá tesszük a vöröshagymát, pici pirospaprikát, kechupot, apróra vágott gombát, sót, borsot, és az elősütött húst pici vízet, puhára pároljuk, majd az ananászt, és az uborkát ezekkel csak fel forraljuk. Párolt rizssel tálaljuk.

Bár milyen húsból elkészithetjük.
Csirke, pulyka,tarja, bojuhúsból,


Kategória: Húsételek receptjei


Az Édes-savanykás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook