Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Sziasztok...
(De inkább nem hangoskodom még, aludjatok...! ...És álmodjatok szépeket...)
Aminek meg kell lennie, az meglett nálunk is, most végre jöhet egy kis szusszantás... Körülnézek itt, aztán előveszem a kézimunkát.
További szép napot!
Szegény gyerek abbahagyta mára, egy sorral végzett. A kerítés-magasítást kell újra drótozni. Jó erős drótot kaptunk, horganyzottat, de kemény is. Holnapra megbeszéltük a tervet, hogy gyorsabban tudjon végezni, még két sort meg kel csinálnia. Utána a másik oldal jön, de az rövidebb. Majd apránként végez vele. Egy-egy sorra lehet drótfeszítőt is tenni. Jó szorosan kellett tekergetni a drótot fogóval, elfáradt a keze nagyon, de kifogástalan, szép munkát végzett.
Most majd kap egy jó vacsorát. :D
Kösz, én is így érzem. Néha, igaz, mókázok (és ehhez a helyesírást veszem "segítségül"), de úgy érzem, nagyjából betartom az alapvető társalgási szabályokat... Áh, szóra sem érdemes!...
Készen vagytok a kerítéssel? Lassan beesteledik...
Szép estét, jó éjt!
Nem értem, miért köt bele bárki a stílusodba. Semmi baj nincsen vele.
Tudod, nem vagyunk egyformák, aki kötözködni akar, meg tudja tenni. Ne törődj az ilyenekkel.
Fiacskám végre javítja a kerítést, kitartóan halad is vele. Eléggé kínlódós dolog, de jó látni a haladást. Szegénykém, legalább este nem kell majd zargatnom az ágyba.
Hát akkor: aludjatok...! Álmodjatok szépeket! (Mondják, hogy az ébredés előtti álmok megvalósuknak...)
Szép napot!
:-)
Jó reggelt!
Guruljka! Az esetleges hiányzás igazolva! :-D
Igazoltan hiányzik - gondolom - Zelma is... :-D
...És igazoltan hiányoznak mindazok, akik másfele járnak "eppen"... :-D
Jó éjszakát!
Igen, vegyétek igazolt hiányzásnak, ha nem jelentkezem...:D
Jó lesz Neked!!
Szép estét!
(Ha kevesebbet leszel a hétvégén, tudni fogom, miért van...)
Neked is!!!
Már percek kérdése csak, és hazaér a fiam, várom nagyon. :D
Olvasom: jót kertészkedtetek a távollétemben... ...Én is... Jót fogok aludni, remélem...
Szép estét, jó éjt!
Én nagyon szeretem a levelei illatát!
Volt régen olyan óriásom, ami 2 m magas volt, és emeletenként volt rajta bimbó, virág, megtermékenyült virág, pici bogyó, nagyobb bogyó, zöld paradicsom, pirosodó és érett...És karózni kellett, mert nem bírta el sajátmagát az üreges szára.
Ha sikerül a palánta, tavasszal küldjek?
Valaki elejtett még a tavasszal egy tejfölösdobozt az árok partján, a házunk előtt. Nevelő célzattal nem vettem fel azonnal, csak két nap múlva...(valakinek csak fel kell venni), és akkor láttam, hogy egy palánta van benne. Elültettem, hatalmas, elterülő, hosszúkás bogyókat termő bokor lett belőle, ujjnyi vastag szárakkal! Úgy rakosgatok az ágak alá ezt-azt, hogy ne a földön teremjen...
Ennek a hónaljhajtásait kellett levágni és pár órai szikkadás után beletenni felforralt, lehűlt esővízbe, és nejlonnal takarni.
Ha meggyökeresedik, lesz korai palánta. Ha nem, hát akkor majd magokkal próbálom. Nagyon jó fajta, nekem ez az egy bokornyi nagyon elég! Kemény húsú a termése, és finom! És folyamatosan érik, még most is...