Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Persze, és egész nap forró teát iszogatok.
Most befejeztem a munkát, ágyba bújok!
Van egy üveg borom, lehet, hogy boros teát fogok inni, jó forrón. Vagy odabent melegítem a bort??? Még ezt nem tudom, de örülök hogy készen lett a melő, holnap még átnézem és elküldhetem, jöhet a gyermekem netezni. Perceken belül hazaér.
...Éppen jöhetne már az a jó idő!
Jól felöltözöl azért, ugye?! (Egy pulcsi, két pulcsi, három pulcsi...)
Szép estét, jó éjt!
Nálam ma nem lehetne tésztát keleszteni, hideg van, mert megint elfogyott a tüzelőm.
Aki tud hozni fuvardíj nélkül, nem ígérte a hétvégén biztosra.
Csak egy kis melegítésre elég, még várok egy kicsit, a gyerek csak estefelé ér haza.
Itt a gép mellett ülni és dolgozni hideg van.
Kel a pogácsa...
Kedvet kaptam a hajtogatóshoz, csak most még nem a te recepted szerint gyúrtam, Guruljka. (Ahhoz még tegnap hozzá kellett volna fogni). Liszt-tej-margarin-só-élesztő; tojást nem tettem bele (a vegetárius fiacskám miatt). Olvasztott margarinnal kenegettem meg háromszori nyújtás-hajtogatás-kelesztés után.
Elneveztem "hamistöpörtyűs"-nek, mert egy kicsi borsot is tettem bele.
MegláSSuk, mi sül ki belőle.
Ja! Ez az origami még semmi.
Én hallottam már a biorezonanciát biorezidenciának mondani!!!!
Az édesség.
Van már csirkecomb itthon, azt zacsiban lesütöm. Van krumpli, rizs, köles, lencse kétféle is, és vegyes zöldség is, válasszon belőle.
Levest nem szokott enni, kenyér van, nem akarok már vásárolni, azaz költeni.
Sütéshez van hozzávaló, ha kéri. (Fogja.)
Engem pedig az, ha origáminak. :-D
Grízestészta?
Lehet, hogy a világon egyetlen családként, de nem esszük, ha elébünk teszik se.
Más olaszosat se.
Lehet, hogy egyszer majd sütök magyar kenyérlángost és megpakolom ezzel-azzal, de paradicsomszósz biztosan nem lesz azon, még szurokfű nélkül sem.
Az olaszoknak egyedül csak Verdit bocsátom meg, semmi másukat nem bírom.
Hogy sokan még a szurokfüvet is oregááánóóóónak momdják, az simán kiborít.
No ez nem jött be.
Nem szeretjük!
Bevvarrogatni nem merem, csak pár szakadást javítani, lukat a pulcsin, pólón...
Én nem kúrát, hanem életmódváltást csinálok, éppen gondoskodtam a holnapi izomlázról. Jutalmul ehetek szalonnás rántottát. :D Jó barna kenyérkével!
Megint jön a gyerek haza, és találhatom ki, mit is enne.
Akkor: hajrá - mindketőnknek!
(Most jártam körül a házat, csak 5 fok van, fúj a szél is, ma nem/sem megyek el kiskertésznek... :-) Majd benn ügyeskedem...)
Igen, az írásban megkezdett mondatok élőben folytatódnak.
A talis csapat remek emberekből áll, hogyha bármi gondom van, biztosan számíthatok segítségre.
Itt a Hoxán még alig egy éve vagyok, de itt is kaptam már komoly segítséget, többször is.
Aki sértődős, az marad egyedül rendszerint. Lemorzsolódik a talikról.
Szerencsémre kaptam tegnap munkát is. Hamar megcsinálom, hátha lesz belőle pénz is a talihoz. :D
maga = magba
(Bocsi, ma folyton mellégépelek.)
Addigra talán már ideér a tavasz is...
...Izgalmasak az internetes ismeretség/barátság "talaján" maga szökő személyes találkozások... Mi a "Régiekkel" többször is emlegettük, hogy de jó lenne, voltak is (részleges) találkozások, de olyanok nem, ahol mindenki ott lett volna... Még neheztelés is lett belőle, hogy az egyikre odaígérkeztem, s aztán lemondtam mégis. :-( Amikor viszont egy-egy társunkkal sikerült találkozni, az felejthetetlen élmény, máig!
A hónap végén lesz igen, egész hétvégés.
Évek óta jár össze a társaság, eredetileg egy netes fórum pedig! Csak olyan igény támadt a személyes megismerkedésre, hogy sok tali van minden évban, hagományossá váét helyszínekkel.
Ez a helyszín messze van ugyan nekem, de valaki rendszerint segít. Ez az idény-nyitó tali, tavaly még Ferit is sikerült elvinnem nagy kalandos utazással, vonaton. :D Még sikerült, nem gondoltuk, hogy az lesz az utolsó talija is.
Ó, de jó! Várom a képet!
Mostanában lesz a találkozó, amelyről álmodozol?
Képzeld el, új ruhát azért már vettem! (Kellett az érettségire valami pingvin, matrózblúz azért tán mégse...)
Találtam az egyik webes áruházban, csak sokáig kellett várnom az anyagilag alkalmas pillanatot. Emiatt az eredetileg kinézett ruha helyett másikat választottam, és helyes kis melltartót (mert az előző már nagy, ahogy fogyok), 3 db-os csomagban, amit már régóta nézegettem.
Tegnap megérkezett a ruha, a Psotán vettem át, és nagyon izgultam, mert nem tudtam, jó méretet rendeltem-e. Annyit tudtam, hogy több vásárló ajánlja, hogy a kisebbik méretet kell rendelni. De a ruha méretezése kettős volt, és nem volt 38-40-es, csak 36-38-as és 40-42-es...
És merészen a kisebbet rendeltem, és jó rám, kényelmesen...és annyira szép, szebb, mint a képen...majdnem sírtam örömömben!
Most a gépben van, az avatós mosáson, de ha megszáradt, majd lesz kép!
A torokköszörülés mellett nem tudok elmenni most szótlanul...
Hát igen, a KP elég panaszkodós fajta... (De már megszoktam; lassan/néha már azt is meg tudom állni, hogy ne reagáljam le - a magam módján, felcsattanva, hogy "Ugyan már, mi a bajod, mikor semmi bajod!")
Khm...hasonló álmaim nekem is vannak, ilyen pártalálós-vágyakozós, amióta egyedül maradtam.
Sokszor csak azt érzem, hogy (egy új kapcsolat) átölel, és hogy milyen jó átölelve lenni.
Szia, Guruljka!
A Te álmodra ez logikus magyarázatnak tűnik...
...S akkor már, mivel úgy tűnik, az én álmommal más nem foglalkozik, megkísérlem én magam fölfejteni.
Tegnapelőtt este összejöttünk néhányan egy előadás kapcsán. (Az előadást egy régi ismerősöm tartotta a Vaskapu hajózhatóvá tételének körülményeiről.) Az előadás után ücsörögtünk együtt még egy kicsit, régi ismerősök, és újak is... Beszélgetés, borozgatás, énekelgetés - tőlem szokatlan módon még jól is éreztem magam... A társaságban az egyik Jótét Lélek kebelbarátja (volt) az Első Szerelmemnek, aki, természetesen, ezen az estén szóba sem került - volt téma más, óppen elég. (Erre most jött ez az álom...)
Ha van, akkor fejtse meg azt is:
A baráti társaság találkozóján vagyok (hamarosan lesz, és már várom a valóságban nagyon), és az álomban nevetve újságolja nekem a társaság, hogy S.-nek (a valóságban nagyon kedves fiatal barátom) milyen remek új futócipője van. Végre megtalálom S.-et a nevetgélő tömegben, és próbálok a lábára nézni, de felébredek.
(Persze lehet, hogy a találkozóra is vágyom, meg új edzőcipő is kell hamarosan...)
Jó reggelt, szép napot!
Ha én most elmesélem, mit álmodtam!!! :-D
Azt álmodtam, hogy néhányad magammal ücsörgök valahol, és egyikünk a másik után sorolja a gondjait, bajait... Míg hallgatom a többieket, azon töprengek (álmomban!), hogy mire jó ez a sok panasz-szó... Egyszer csak hallok egy ismerős hangot - az Első Szerelmemé! :-D (Száz éve nem láttam, sem álmomban, sem "élőben"!)...Aki nem jön ugyan a társaságunkba, a Panaszos Társaságba, de valaki kérdi tőle hallótávolságra tőlünk, hogy hogy van, jól van-e? Hallom aztán, amint az Első Szerelmem álmomban azt feleli lelkesen: "Igyekszem, igyekszem!" Én erre, mintegy üdvözlésül, remélve, hogy betoppan közénk, odaszólok mosolygós hangon: "Úgy is kell!" - és (élénken él még bennem most is az érzés!), hogy arra várok: odajön hozzánk...
De nem... :-( Ennyi volt az álom.
...Van itt véletlenül egy álomfejtő???
:-D
Szép estét, jó éjt!
Borongós volt az idő, de bár nem esett. A föld viszont sáros, reménytelen dolog még a kertészkedésre gondolni is.