Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nem lehet könnyű hidegben... Gépeléskor az én ujjaim is elgémberednek, pedig mi fűtünk. Vannak már olyan újjhegy nélküli kesztyűk, melyeket pont ezért találtak ki. Látom, a piacon az árusok is ezt viselik. (Megteszi egy régi kesztyű is, melynek levágod a "körmös" részét.)
További jó munkát, szép napot! :-)
Jó éjt!
Ma szépen haladok a munkával.
Holnap lesz már tüzelőm is, akoor majd könnyebben haladok, így hidegben gépelni nem a legjobb, fáznak az ujjaim.
Nem esett végül még eddig csapadék, csak kellemetlenül hideg az idő.
Szép napot kívánok! :)
A mai nap eddig még nem nyirkos...
Tegnap csak éppen belekezdtem a következő szakaszába. Igyekszem tartani a vasárnapot.
Most reggelizem, nemsokára belevágok a mai adagnak, próbálok 5 oldalt legalább ma is megcsinálni belőle.
Szia!
Itt sincs... Ahogy esett, úgy olvadott, csak alicspocs maradt utána.
Haladsz a munkáddal?
Au!
Itt nincs hav, és hajnali fagynak se látom nyomát, de nyirkos-hideg a levegő.
Jó reggelt, szép napot! :-)
És mert ma Katalin-nap van, hát boldog névnapot Minden Ünnepeltnek! ♥
Nem mert ez egy tacsi volt, aki addig kínozta a gazdáját, amíg tehette.
A tacskó az a fajta, aki városi tartás mellett könyen válik a család terroristájává. És ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő akarja, akkor "büntet".
Jó reggelt!
Mondhatni: újból az ösztönei szerint viselkedett az a kutyus...
Szép napot!
Nem tűnt fel még eddig. De van néhány komisz, főleg a tacsik és keverékeik között, akik képesek akár napokon át is játszani a sértődöttet.
Nem játszik, nem figyel a gazdára, de saját magam is átéltem, ahogy egy tacsi a kétségbeesésbe és az állatorvosi ügyeletre hajszolta a gazdáját.
Mégpedig azért, mert az el mert menni színházba, és a tacsi egyedül maradt otthon. A kutyával a karján rohant be szegény, szmokingban, a fehér sálja scak úhy úszott utána. Könyörgött, engedjük előre, a kutyája nyilván valami hatalémas bajjal küzd, mert amikor elindultak, még semmi baja nem volt, de arra értek haza, hogy a kutya nyilvánvalóan lebénult.
A lükéje, tudta, hogy ellenállhatatlan...
Vigyorognak bizony! De még a cicák is tudnak mosolyogni.
A szájuk sarka határozottam felfelé görbül, ha tele pocakkal, meleg helyen üldögélnek.
"És semmi baj nem történik vele!"
:-DD
DE MÉG TÖRTÉNHET! :-DDDD - ez villant át az agyamon, ahogy olvastalak, Guruljka!
(Bocs a nagy röhécselésért, de a valóságban is éppen ezt csinálom... Mi van velem ma?! Csak vidulok, évődöm mindenfelé...! Ez is ritka...)
A mesét ismerem, szoktam is rá gondolni mint tanmesére, ha meg kell győznöm magam, s a józan ész nem elég...
S hogy min vidulok? Hát csak azon, hogy valahogy kiszökött a Pocakunk az utcára, s ahogy jöttem haza az előbb, ő meg meglétott messziről, elkezdett szaladni felém a maga sajátos, libegő lépéseivel... Olyan mókás volt! Mikor odaért hozzám, akkor meg nagy vigyorgásba fogott... :-DDD (De tényleg: vigyorog, még nevetőráncai is vannak ilyenkor... :-D Ha vicsorog, egészen más a képe...)
További szép napot!
Minden nap kell találni valami örömöt. Ha az nincs, akkor örömkét.
Egy fiatal leányzó nagyon búbánatos volt, képes volt mindentőlfélni, hogy hátha nem sikerül. Tudod, mint a mesében az egyszeri házaspár, akik már az esküvő után azért sírtak, hogy lesz majd egy fiuk, akit majd agyonüt a pincében a káposztás kö.
Ennek a lánynak adtam feladatul, hogy minden nap hozzon (a Gazra) egy örömöt.
Pár nap alatt rányílt a szeme, és hamarosan az egész egyénisége pozitív lett. Most boldog, két gyermekes anyuka. És semmi baj nem történik vele! :-D
Jó reggelt! :-)
Jókat írsz, Guruljka! Az is jó tud lenni, ha nem történik említésre érdemes dolog, az pedig mindig jó, ha a munkánkat élvezni tudjuk.
Legyen így ma is!
Szép napot! :-)
Aludj jól, Csemárka!
Ma nemtörtént semmi említésre érdemes, csinálom ezt a munkát, és nagyon érdekel, amiről szól!