Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Szia, Guruljka!
Ugye, milyen fínom kávét főzött Hópihe?! :-)
Gyógyulgassál, Guruljka, nem okvetlenül kell ahhoz orvos... (Most kicsit zabos vagyok az egészségügyünkre, azért ez az epés megjegyzés. Ugyanis én ma lettem volna az orvosnál, sőt, voltam is. Hogy ne részletezzem: a következő terminusom május 5-ére szól. Addig meg: ami fáj, hadd fájjon, ha két hónapja tűröm, ez az újabb 3 hét már csekélység! Vagy nem úgy van az ám?! Deee, úgy van!)
Szervusztok, szép napot kívánok!
Egy jó kávé és egy süti jól esik, köszönöm szépen!
Teát iszom sokat, még mindig nem vagyok jól, és nem jutottam el az orvoshoz sem. Csak 11-ig tart a rendelése, és elég sok idő odaérni is, főleg szédelgősen.
Viszont kenyeret már vettem, jár újabban egy pékség kocsija, csak azt is ki kell figyelni. Most sikerült! :D
Szia, Hópihe, köszönöm, egy kávét leemelek. :-D
A többi finomságot meghagyom másoknak...
Szép napot Neked is!
Szervusztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Hoztam egy kis kávét-teát-sütit, akinek jól esik, fogyasszátok egészséggel!
Szép estét!
Megjöttem. Kertészkedni voltam. S - én botor! - nem gondolván, hogy holnap is lesz nap, hullafáradtra kertészkedtem magam! :-D Ezek után, remélem, végigalszom az éjszakát!
Ugyanaezen jókat kívánom Nektek is!
Jó éjt, szép álmokat!
Köszönöm, Mária Kedves!
Nekem pedig sokszor eszembe jut, vajon nálatok milyen az idő, hogyan telik a munkád, a napod. :D
Remélem, már mindannyian jól és mélyen aludtok! Én is nemsokára visszabújok az ágyba, csak meg kell etetnem a négylábúakat: még hűl a meleg vacsorájuk.
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Kedves Csemár! Köszönöm a válaszodat. Engem tényleg érdekel, hogy hogy vagytok. Teljes gyógyulást kívánok neked és Guruljkának is.
Bárhová készülsz is, érezd jól magad!
(Ha "orvosi helyre", akkor is a lehető legjobban!)
...Csak jelzem, hogy legközelebb valószínűleg csak holnap este jövök.
További szép napot!
Köszönöm, és igyekszem ám nagyon.
Még citromot is eszem, héjastul felkockázva, cukrozva, csak a két csücskit vágom le.
Nem mindent tudok tanulni az ágyban, sok anyag itt van a gépemen. És az bizony asztali gép.
Sok forró teát is iszom, végül majd pénteken döntöm el, kelek-e szombaton korán. Addig még bármi lehet.
Deb! Bég deb! De már javulgatok. :D
Tanulni is kellene már, beadandó lenne szombaton...
És bevonatozni is muszáj lesz, mert pótoljuk a tanárnő betegsége miatt elmaradt órát. Azaz korábban is kell beérni. Addigra csak összekaparom magam! Megyek is vissza az ágyba hamarosan. (A fiamat indítottam el munkába.)
Köszönöm kérdésed, kedves Mária! A nagy helyzet az, hogy... Szóval... Nos: holnaputánra van terminusom az orvosnál. A probléma, sajnos, továbbra is fönnáll - csak nem akarok folyton unalmaskodni itt vele.
Szép napot kívánok Neked is! Mindannyiunknak!
Jó reggelt, Guruljka, Neked is!
Meggyógyultál?
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Ne betegeskedjetek! Jobbulást kívánok a lábadozóknak. Remélem kedves Csemár, hogy teljesen meggyógyultál, mert emlékszem rá, hogy nem régen te sem voltál valami jól.
Szervusztok
Jó reggelt!
Jobbulást kívánok, kedves Guruljka, és szép napot mindannyiunknak!
Jó reggelt kívánok ebben a langyos időben!
Fiam elindult reggelesbe, én mindjárt visszafekszem. Igencsak kótyagos vagyok, és kívánom az ágyat. Szedem a C-vitamint, iszom a sok teát, de még nagyon náthás vagyok.
Vigyázzatok magatokra, és csodaszép legyen a napotok!
Majdcsak félretehetjük már a nagykabátot! Ma én is egy mellényben indultam útnak, és még így is melegem volt időnként.
További szép estét, jó éjt!
Szép estét kívánok!
Nagyon gyorsan eltelt ez a nap. Gyönyörű napos, meleg idő volt. Ma már a kabátot is levettem.
Szervusztok!
Ma d.e. nekem is el kell mennem. Nem is bánom, szép időnek indul itt a mai nap. Majd jövök még vissza!
Jó reggelt kívánok!
Korán felébredtem, mielőtt elmegyek dolgozni beköszönök nektek. Legyen szép napotok.
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Jobbulást Guruljka!
Jó reggelt, szép napot!
Jobbulást kívánok, kedves Guruljka, Neked is, a fiadnak is!