Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz! (beszélgetés)
Én most jöttem meg, húgommal találkoztam. Borzasztó mi van a városban, kigyulladt egy metrószerelvény, ezért nem jár a metró a deáktól Újpest központig. Káosz. :(
Köszi :)
most mennem kell, jön haza párom, délután már övé a gép :)
További szép napot!
a naplómba ha jelentkezel akkor olvashatod:)
de annak idején mikor babát vártam nem böngésztem ilyen oldalakat..sem lapokat....
Ez egy különszám...jó lesz egyszer....
211 kérdés van benne és 211 válasz..
igen, jó dolgokat írnak bennük, főleg azok számára akik az első babójukat várják. Én majd csak akkor veszek bármit is, ha már úton lesz, nem akarom addig is fájlalni a szívem. Addig itt az internet :)
Írogatok néha...képzeld még januárban vettem egy KISMAMA Különszámot KILENC HÓNAP..c. annyi érdekesség van benne
jaja, a büfi az jó, én keveset szoktam, na és mindentől felpuffadok :S
én is nézelődöm közben. Épp most láttam mennyi naplót írsz, tetszenek az idézetek. :) De látom a lényeg titkos :)
Sokat büfizek ez jó legalább megnyugszik a gyomrom végre..
itt vagyiok csak olvasgattam kicsit..
remélem nem azért mentek el, mert meguntak minket :)
Most én is ráérek egy kicsit, igaz tanulnom kellene
Lehet mást csinálnak.)
Én vagyok még...ráérek...
már csak ketten maradtunk? hova lettek a többiek?
Én októbertől jártam januárig. Szerencsére csak 1 húzás volt benne, de az valami borzasztó volt, mert ciszta volt rajta
Deee, én írtam :S Az Elevit kicsit dob az éhségérzetemen, ezért nem is szedem minden nap. De egyébként is szeretek enni :S
Én november óta járok....alig várom, hogy vége legyen végreeee
jaj, a fogászat-zsibbadás-nem evés ismerős... épp januárban fejeztem be én is a kezeléseket
Én úgy gondolom nem vagyok terhes...ezPMS tünet...
Mit szedsz?
nem te írtad, hogy szedsz valamit amitől jó étvágyad lett?
Azt mondják minden terhesség más. Volt aki a második babájával teljesen ellenkező tüneteket produkált mint az elsővel.
A lényeg, hogy még ne agyalj sokat rajta, mert akkor nagyon rosszul fog esni, ha mégsem jön össze. Inkább legyen kellemes csalódás ha késik.
attól rémültem meg, hogy a hányinger stb azt nem szeretem...voltam anno kórházban terhesen és volt egy nő szegényke a terhességét végig hányta, olyan szinten sovány volt, mert bármit evett kihányta..úgy sajnáltam, nem szeretnék úgy járni...de nekem attól van sztem hányingerem, hogy a tegnap voltam fogászaton kaptam zsibbasztót...és a tegnap nem igazán ettem, így ma kicsit mohóbban ettem...megmagyaráztam.))
A keksz kitűnő a savra. Én épp gyümilevest eszek :) Persze nekem még nem kell hányingertől tartanom, még csak ezen a héten lesz talán a pé-m. De ezektől a vitaminoktól elég jó kis étvágyam van :S
próbálok emlékezni arra, hogy amikor terhes voltam mit éreztem..de konkrétan semmit sem...néha szédültem...de az is lehet bármitől....
nem tudom...hamarosan kiderül mi a van...
nagyon drukkolok nektek...remélem itt mindenki babázni fog hamarosan....)
Eszekkekszet, mert kész vagyok...nem hányinger ez inkább a sav viszajön...a keksz sem izlik...wc-n vol,tam...de lehet sokat ettem hirtelen..
találtam gyömbéres kekszet ez finom...
Remélem azért minél előbb sikerül meggyőznöd, ha ennyire vágysz rá te is.
A hányinger és a szorulás gyanús, de persze a testünk sajnos képes játszadozni velünk. :(
Na és miért rémültél meg?
én most kissé megrémültem...szorulás, hányinger..ezt adjátok össze
Ő csak terel tudjátok...fél a felelősségtől...de a környezetünkben mindenki babázik már..csak mi nem...írtam most neki, hogy hányingerem van...mert nem szokott hányingerem lenni..tojáslevest ettem és túróstésztáét
Tehát ha jönni akar a picúr akkor jön és örülni fogtok neki. :D Akkor megy a drukk!!!
További ajánlott fórumok: