Dzadzíki recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Dzadzíki hozzávalói:
salátauborka
túró
joghurt

fokhagyma

friss kapor


A Dzadzíki elkészítési módja:
A túrót a joghurttal simára keverjük, sózzuk, belekeverjük a zúzott foghagymát. Durva lyukú reszelőn lereszeljük a meghámozott uborkát, és a túróhoz keverjük. Meghintjük finomra vágott friss kaporral. Lehűtve nagyon jó nyári húsnapi étel az ételtársításra figyelő étkezéskor. (90 napos esetén.)Hideg sültekkel, sonkával, de felvágottakkal is finom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A dzadzíki elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook