Dumálgatunk (beszélgetés)
Nekem a föcitanár mondta, hogy ki tudom dumálni azt is, hogy lehet kitérdepelni a rövidgatyát.
Igaza volt.
Ez a jó bennünk. :)))
Igen! :) Meg jo, hogy a poat nem szeretem :D
Viccet felreteve amikor elkapott tavasszal az ideg, 1 dobozzal siman elfustoltem egyhuzamban.
ja,azt tudok:)
Debiben a délibábban az egyik srác ügyvédnőnek becézett mert mindíg kidumáltam amit akartam:)
ez így van, nem vitatom, hogy pikk-pakk vissza lehet "esni"---no comment :-)))))
próba cseresznye :-)
egyébként annyian mondják, hogy nekik nem segített a rezoancia...én magam is csodálkozom a saját szervezetemen...15 évet dohányoztam folymatosan napi 15-20 szálat...soha nem próbáltam leszokni mert NEM AKARTAM szerettem cigizni..mígnem egy alkalommal úgy gondoltam, kipróbálom hátha...Anyám és párom unszolására...olyan hatással volt rám a rezonancia, hogy a továbbiakban egyszerűen nem kívántam a cigit, nem jött az idegbaj, ha nem gyújthattam rá...s azóta sem teszem...persze a cigiseket ma sem ítélem el, s szeretem szippantani a füstöt továbbra is de ennyi...sajnos nem magam miatt én mások miatt szoktam le, 2 olyan emberért tettem akik nekem a legfontosabbak...ha őket nem érdekelné, megint dohányoznék mert dohányozni jó:-)))
nos a kilók....hááááát igggeeeeen.....kérem:-))))
Szia!
köszönöm a tanácsot.Ilyet még nem is hallottam,hogy ilyen szörnyű következményei lehetnek a hízáson túl:(az a helyzet,hogy napi 1-1,5 dobozzal szívok,van,hogy 2is elmegy:$szóval nekem a 3-4szál már szuper lenne.
Szia! Ne haragudj, hogy beleszólok, arra kérlek amennyire csak tudod csökkentsd le, kb napi 2-3 szálra. de ne hagyd abba teljesen. Én 4 éve hagytam abba, nagyon vigyáztam nem is híztam sokat csak évi 4kg -ot, ugye az már16kg, ezzel jött a magas vérnyomás, alig tudok járni, állandó légúti fertőzés stb. 4x annyi most a rizikó faktor, mint mikor dohányoztam, és utálom magam!!!
A mágneses biorezonancia sem segített, csak a pénztárcám lett sokkal vékonyabb.