Dr. Varga Kornél kismamái (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem eddig zalaegerszegi orvosom volt,de nyugdíjba megy,ott nem tudott tisztességes orvost ajánlani,Varga Kornélt említette hogy benne meg lehet bízni.
Mindenki elégedett vele?:)
Puszi!
Voltam dokinál, tüszöt nem látott, de a nyálkahártyám szép! Szombaton újra nézi.
szia!
Megvaqgyunk köszi még mindig kórházba!Talán azért javulni fognak az eredmények!Sokat kell pihenni!
Hali! Éltek még???
Andom, mizujs veletek? Jól vagytok?
Sziasztok! Itt vagyok ám, nem vesztem el :)
Pénteken megjött, beszéltem is Kornéllal, június 2-án megyek hozzá. A továbbiakat majd akkor megbeszéljük!
Andom, sajnálom, remélem, nem lesz gond veled! Kornél mit mond?
Szia!
Nem szabad elkeseredni.
Bízni kell és meglásd sikerülni fog,én már csak tudom!:)
Köszönöm jól vagyok.
Sziasztok!
andom001remélem már haza engedtek a kórházból,és nincsen semmi baj.
aise nagyon sajnálom,de viszont drukkolok,hogy köv. hónapban ne jöjjön meg.:)
Journalist neked meg természetesen szorítok hogy sikerüljön az inszem.
Amiras kicsi fiaid hogy vannak?
Én is szombatonként járok hozzá,egyszer voltam a másik rendelőjébe,de terhesség alatt végig a Szent Mártonba járok.
Sajnos most volt egy kis gond hétvégére kimenőt kaptam a kórházból,de nagyon remélem,h nem lesz semmi gond.Csütörtökön fürdés után vmi folyt belőlem megijedtem és inkább bementem a kórházba,remélem nem magzatvíz volt!Még nagyon korai lenne!Bár uh-n átlagos mennyiségű magzatvizet látott a doki,ugyhogy remélem nem az.A Kornélt meg nem lehet elérni.
Puszi!
Amiras, örülök, hogy újra itt vagy :)
Aise, nyugi, én azt mondom, biztosabb a terhességed, ha megelőzi egy-két normál lefolyású ciklus!
Viki, csak nem valamelyik gyerkőc? Vagy a férjeddel van gond? Panaszkodj nyugodtan, ha könnyebb, nyugi, elviseljük :)))))
Andom, hogy hozzád is szóljak :) örülök, hogy rendben mennek nálad a dolgok! Mikor szoktál járni a dokihoz? Én általában szombatonként megyek a Szent Mártonra hozzá! Lehet, hogy már találkoztunk a rendelőben?
Szia!
Remélem azért még lesz az két csíkos is a teszt.
Addig is szorítok,hogy babó legyen!:)puszi
Sziasztok!
Amiras örülök,hogy elő kerültél!:)
Remélem minden okés veletek.?
Mondhatnám,hogy jól vagyok,de nem lenne igaz.
De nem akarok állandóan panaszkodni.
Fel a fejjel az a a lényeg.:)
Journalist én is remélem,hogy elsőre sikerül az inszem.
Aise drukkolok,hogy még mindig ne jöjjön meg.
Andom remélem ti jól vagytok még egyben.?:)
Sziasztok! Itt vagyok, ne haragudjatok, hogy eltűntem.
Journalist, azért nem válaszoltam, mert akárhányszor belépek az iwiw-re, azonnal lefagy és legalább 20 percet kell várnom, mire helyre áll. Remélem a gyógyszer segítségével beáll a ciklusod és sikerül az inszem! Már elsőre!!
Andom, Neked gratulálok és további problémamentes terhességet kívánok!
Aise, csináltál ma tesztet? Ha igen, nagyon remélem, hogy két csíkos lett!
Vikike jól vagytok?
Puszi!
Szurkolok aise, kíváncsian várjuk az eredményt :)
Többiek, mizujs? Minden ok? Én jelenleg várakozó állásponton vagyok, vasárnapig szedem a gyógyszert, jövő héten pedig megjön, ha minden igaz. Azért írok most ritkábban, mert nincs igazán mit. Juditnak írtam iwiw-en, de még nem válaszolt.
Koszonom,
hat nem is tudom felek egy kicsit.Egy honappal ezelotti 14 hetes vetelesem jocskan megviselt.
Szia!
Ez jó hír,ne féljél tesztet csinálni.
Mikor akarsz csinálni?
Köszi én csak vagyok.
puszi
Akkor már nincs sok hátra.
Na igen mi is így voltunk a gyerekeknél név ügyben.:)
Pedig minél hamarabb döntenetek kell mert már itt lesz a kis babó.:)Sok sikert!:)