Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Afshin Dehghani plasztikai sebész fórum

Dr. Afshin Dehghani plasztikai sebész (beszélgetős fórum)


2020. febr. 7. 15:22

Nagyon elégedett vagyok Afshin doktorral, szerintem egy igazán tehetséges, jó ízlésű sebész és nem utolsó sorban emberileg is kivételes, megnyugtató energiái vannak. Saját tapasztalatom mellnagyobbítás. De láttam tőle szemhéjplasztikát, zsírleszívást, arcfiatalítást. Szeretem benne, hogy a természetesre törekszik és ráérez az ember stílusára.


Az igaz, hogy nem bőbeszédű és nem magyarázza túl a dolgokat, lehet ez a konzultációnál valakinek furcsa, más konzultációkhoz képest, ahol próbálgatják az implantokat és centizgetnek. Bár én egy inspirációs képpel érkeztem és mondtam, hogy mondja meg őszintén, hogy lehet-e az én cicimből ilyet és mi kell hozzá. Levetkőztem, megnézte az arányaimat és megmondta, hogy realis az elképzelésem és mi az ami nekem kelleni fog ehhez. Aztán válaszolt az összes kérdésemre,amit összeírtam. Utána még a hetekben bizonytalankodtam, elmehettem mégegyszer, átbeszéltük újra, szerencsére nem hagyta magát lebeszélni az eredetileg megbeszélt méretről (féltem hogy túl nagy lesz a 310 cc, haha utólag ezen mosolygok). Minden úgy lett,ahogy mondta, sőt jobb. A műtétnél több méret is be volt készítve, mert a végleges méretet ott döntötte el 315 lett végül, nekem ez szimpatikus és biztonságosnak is tűnik, hogy amikor ott fekszel történhet változás a javadra. Örülök hogy őt választottam és bizalommal feküdtem a keze alá.

7. Kovacsevics petra (válaszként erre: 6. - Ikin81)
2017. márc. 16. 21:49
Szia. Engem kedden műtött,mára már egészen jól voltam.
2017. febr. 3. 22:06
Sziasztok! Akinek végül ő csinalta leírná a tapasztalatait? Köszönöm
2016. jún. 8. 15:11

Sziasztok!


Végül úgy döntöttem hogy hozzá megyek, Ő csinálta a hasplasztikámat. Maximálisan meg vagyok elégedve vele! A konzultáció időpontot mindíg én szabhatom meg, várnom nem kellett rá soha.

A munkája precíz, minden úgy történt ahogy azt elképzeltem, megbeszéltük. A sebem két hét után szépnek mondható, se bevérzés, se duzzanat, csak egy egyenletes, szép ívű varrat.

Megnyugtató volt a barátságos környezet a kórházban, ahol az ellátás profi színvonalú, a kiszolgálás hotel szintű.

Mindezért nem fizettem többet mintha máshova mentem volna ha beleszámítom a jo minőségű haskötő, az otthoni használatra kapott kötszerek, fájdalomcsillapító, illetve injekció árát.

Nagyon kedves,közvetlen, a kezdetektől való tegeződés oldottabbá tette a kapcsolatot köztünk, ami rám fért amikor a műtét előtt úgy izgultam!

Jó választás az Afshin doktor, ajánlom mindenkinek!

4. Enzo1 (válaszként erre: 1. - Hannah2121)
2016. márc. 8. 21:37
vegul o csinalta? nekem is van idopontom
3. Hannah2121 (válaszként erre: 2. - Dóri9108)
2014. júl. 18. 16:07

Én is sok olyan esetet olvastam itt, mint a tied, hogy gyorsan lezavarja, nem kérdezi, mit szeretnék.. :/ Le is mondtam nála az időpontot, bár nem a konzultáció beszámolók voltak a döntők, hanem egy-két elrontott műtéte :/


Ugyanakkor én is olvastam olyat, aki maximálisan meg volt vele elégedve.

2. dóri9108 (válaszként erre: 1. - Hannah2121)
2014. júl. 18. 12:34
Szia. Én voltam nála konzultáción. Engem elég gyorsan lezavart, nem igazán hallgatta meg az Én elképzeléseimet. Kb 3perc se volt. Megmondta,hogy így és így lesz és csütörtökön találkozunk... Érdekes volt.. De viszont egyik rokonom meg van vele elégedve.
2014. júl. 15. 21:00

Sziasztok


Mellnagyobbítás témában kérem főleg a véleményeket, de végülis jöhet bármilyen tapasztalat vele kapcsolatban. Hallottam róla jókat, rosszakat is. Július 21-re van konzi időpontom nála, de kicsit elbizonytalanodtam.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook