Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Úgy látom, fogynak az olcsóbb dominók.
Az elkövetkező 1 órában már nem lesz 1 pontért dominó.
Könnyen előfordul, hogy hamarosan már csak 5 pontért maradnak dominók az aukción. :(
1 pontért (0) | 2 pontért (9) | 3 pontért (4) | 4 pontért (5) | 5 pontért (21)
Jó ideig nem volt DominÓra.
Hamarosan kezdődik a délutáni osztogatás.
Sokáig nem lehetett 1 pontért dominóhoz jutni, de mostanra még összekötőt is lehet vásárolni. Még lehet.
Amíg a készlet tart.
1 pontért (4) | 2 pontért (20) | 3 pontért (11) | 4 pontért (7) | 5 pontért (19)
Lehet menni pihenni.
Folytatás 16 óra után.
Sűrű lesz az este.
Most még van esély, de nem sok, hogy legyenek olcsóbb dominók.
1 pontért (0) | 2 pontért (2) | 3 pontért (12) | 4 pontért (10) | 5 pontért (14)
Sokszor nem érteni, hogy mi történik az aukción.
16:01-kor még 1 pontért is lehetett venni dominót.
Több dominó várakozott a 2 pontért kaphatók között, amelyek közül pár db hamarosan az első kategóriába került át.
Most már sem 1 sem 2 pontért nem látni dominókat.
Leghamarabb majd csak 18 óra után lesznek olcsóbbak (2 pontért), ha addig ki nem rabolják a 3 pontos kategóriát.
Érdekes.
Akinek nem tetszik a bejegyzésem, ne olvassa el.
Ha nem tud értékes információval hozzászólni, kérem mellőzze a beszólásokat.
Köszönöm.
Mostanában időben befejeződik a dominók osztása.
Örülök neki, mert nem kell 22-23 óra körül benézni.
Igaz, eddig sokszor kimaradtak ezek az időpontok, így nem sikerült általuk a gyűjtött pontokat növelni.
A négy hetes lista szerint 1448-an játszunk most, többé-kevésbé aktívan.Ha közülünk csak öt százalék éjszakázik, akkor is kevés az aukcióra rakott dominó.
Ha ehhez hozzávesszük azokat akiknek nem számít a pont, akkor nagyon nehéz olcsó(egy pontos főleg) dominót venni.
A múltkor éjszaka 2:15 körül akartam venni egy kinézett dominót és még azt is elvitték abban a minutumban, amikor
leárazták 2 pontra. Nem akartam elhinni, hogy éjszaka is így ráugranak az aukciós dominókra és ráadásul úgy, hogy azt percre helyesebben pillanatra pontosa követik, mert én is a leárazás percében kattintgattam, és lemaradtam róla. Éjszaka!!! És többször is nézegettem mostanában, hogy éjszaka sincsenek nagyon jó áron vásárolható dominók, szóval igen hot business ez az aukció business .... :)
Egy ideje már csak 5 pontért lehet dominókat vásárolni az aukcióról. :(
Ez marad még egy ideig. Sajnos.
Jelenlegi helyzet induláskor:
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (1) | 4 pontért (9) | 5 pontért (25)
Hamarosan sok-sok dominó lesz vásárolható 5 pontért!
A játék megváltoztatása (nagyobb asztal) hozta, hogy kisebb az aukcióra tételi kedv/kényszer, emiatt kisebb a kínálat, hamarabb elfogy minden :-(
Azóta az 1000 feletti pontszámomból 400 alatti lett, mivel én a lerakott dominókra hajtok - ez maradhat, amíg 50 pont marad, aztán vége.
Sajnos ritka a pontszerzős ajándék, ami kompenzálhatna.
Eredetileg örültem a nagyobb asztalnak, ám a tapasztalat azt mutatja, az én szempontomból ez negatív változás volt.