Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 15:00-tól 18:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
Az utolsó óra nem lesz jó, de a többi jöhet. :)
164424. Marika550405
ma 06:07
DominÓrák: 2, 6, 13,
folytatás délután
Írok még ide kicsit pár gondatot...😄
Régen volt mát ilyenem, hogy Volt 1 duplázóm és ajit' dupláztam.
Ebben az volt,
Tudom nem biztos , hogy azono is a másikkal benne lévő lehetőség, Csak leírtam....🙃
Az aukció jelenlegi állása:
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (2) | 4 pontért (0) | 5 pontért (61)
DominÓrák:2, 6, 13.
Szabad délelőtt.
1 pontért összekötő dominót.
1 pontért (9) | 2 pontért (16) | 3 pontért (13) | 4 pontért (9) | 5 pontért (10)
Szerintem az az ajándék azért nem népszerű, mert semmi pluszpontot nem kap érte az ember. A beváltott ajándék helyett kap egy másikat a következő dominó lerakásakor. Gyakorlatilag semmit nem kapott.
Ez a véletlenszám dominó viszont jó lenne. Érdekessebbé tenné a játékot, hogy van benne egy meglepetés faktor (milyen számot rejt a kérdőjel), nem mellesleg sárga, vagyis két pontot ér.
Nyilván alapvető logikai gondolkodás kell hozzá, hogy mikor érdemes lerakni, de alapszintű logikai készség az egész játékhoz is kell. (És akinek nincs, az is tud játszani, legfeljebb több pontveszteséggel.)
Bejelentették, de valószínűleg eddig nem került forgalomba. Talán, ez jobb így.
Van egy olyan ajándék, amelyik hatása alatt, ha az ember sorba illeszt egy dominót, kap egy véletlenszerű másikat a beillesztett dominó helyére.
Ha jól gondolom, illetve olvastam a fórumban a hozzászólásokat, akkor ez az ajándék nem a kedvelt ajándékok közé tartozik.
Ha a kérdőjeles dominó hatása is hasonló (lenne), akkor valószínűleg hasonló reakciók jelentkeznének. Jobb esetben 1-2 ember örülne neki, a többség bosszankodna, vagy panaszkodna.
Talán, így jobb, hogy még senki sem találkozott a kérdőjeles dominóval.
Én? Soha nem láttam.
Csak a bejelentés alapján akkortól létezik.