Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Már azóta cumisüveg vadásztam is!De egy nincs meg:-(((
egy hülye légy itt sétál a monitoron,mindíg visszaszáll.......
Írd le priviben mit szerettél volna:-)) Ha gondolod!
milyen táborokban voltál?
Volt egy jó ötletem, de Prűdek az emberek hozzá. Titokban persze, megteszik, de itt falun szégyellik a dolgokat.
Hát remélem igen!!Bár elég álmos vok mert alig aludtam a napokban!!
majd leadjuk az igényeket,mikor kell hazajönni
Mit jelent az, hogy rossz helyen vagy??
hát ezeknek nem!ez nem igaz hogy soha nem alszanak!!
szólni kell hogy egyeztessenek!egyébként mikor jön haza,
Ez azért lenne jó hely, mert eddig a kereskedelemben mindig H-Szo reggeltól estig, az előző helyemen havi 2x vasárnap is dolgoztam. De bo9ltvezetőként az ember többet is dolgozik, mint a beosztottak.
itt csak H-P 9-17-ig dolgozom, és az első időben nem is volt munka, és szét untam az agyam:-) Hozzá vagyok szokva a pörgéshez, ez pedig itt nincs.
A családom megérdemli már, hogy többet legyek velük, de mivel nem érzem jól magam sem a bőrömben , sem a helyemen ezért is keresek mást:-)
De Kecskeméten nem sűrűn nyílnak új helyek ahová tapasztalt vezetőt keresnek.
Meg akkor veletek sem találkoztam volna:-) És akkor nem lehetnék itt ennyit:-DDD
hát,lassan csak félóra...igaz a gyerkőcök felébredtek,a nagy is...
Persze, de jobb lenne. ha egyszerre jönnének haza! Akkor együtt sírnánk és nevetnénk. Bár, így is.
én is olyanon töröm a fejem,várom az ötleteket...
tudom én,nem is azért mondom,nekem az utóbbi hóban itthon volt pár napot...de azért egy egész picit lehetek urígy?csak egy picurkát...ép most kaptam smst,szóvá tettem a múltkor,hogy régebben többet írt...igaz azótta többet beszélünlk telcsin...szóval mindíg ír is azótta...(de én kapom a számlát):-)
Hajrá! Támogatom a jó ötleteket. Mondd el nekem is, hátha hasznos lehet. Már volt pár kevé beruházást kívánó ötletem, csak rossz helyen vagyok.-
És még le sem telt két óra h újra vehetnék!!
Én is 23-ig maradok vagy egy kicsit tovább!!Elfogyott a dominóm és nincs az aukción!!
Nekem is kell egy jó hétvége. Eddig én irigykedtem.
Csak addig csevegünk, hogy ébren maradsz velünk 23-ig.
Köszönöm Neked!!
De lassan már oda lyukadok ki, hogy olyan valamit kellene csinálnom ahol én vagyok a főnök és a beosztott is:-DDD
További ajánlott fórumok: