Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Olyannal van megcsinálva,hogy ha akarná sem tudná az aranyat lemosni róla:-))))
Az a baj, hogy nálunk is meg van a de...
Az Ő Gyilkosukat, hamar elkapták, de a gyerekeik, hogy dolgozzák fel ezt a "szörnyűséget"????,Szerinted?
Akkor remélem vízálló lakkot kentél a kis kacsójára, vagy úgy úszik, hogy le ne ázzon a lakkja.
gondolom elég egyformák az indokaink....
én is úgy mennék valahova nyaralni,de.......
de jó neki.csak irigykedni tudok.:DDDD
Hát az bizti,hogy ma nem fogja feltenni,mert holnap korán reggel indulnak Balcsira és pakolászik(gondolom)
igen az.eddig ilyen nem volt a falunkban.
most viszont 1 év alatt:1 motoros baleset,2 halálos baleset és egy dégi elütött egy nénit,aki meghalt.
Dég egy kicsi falu.
bizos hallottatok a Prikkel gyilkosságról,az meg a tőlünk 5 km-re levő Mezőszilason történt.
ügyi vagy!!!
csak kíváncsi voltam,ezért néztem!!!
Addig oké, hogy lefotózza, de ha nem mutatja??? Csak a telefonon lesz képernyőpihentető?
Te akartad? Bocs akkor, nem szóltál!
Jölentem alásan én vótam:))HiHii null pontért:))
:-((((
Szomorú az ilyen......
hihihihi
Vagy 5 másodpercig láttam SZEPLŐ 1pontos domiját,aztán mögvötte valaki!
Jól van, mindkettő fémszín, és csillog. Tuti klassz lett.
Klassz lett tegnap a körmöm.
Kibírta a mai tészta gyúrást.
tyűűűűűűűűűűűűűűű!
Az nyagyon szupi!Csak ezüst-króm,a körme meg arany....
Majd lefotózza,azt mondta!
És a telcsije? Harmonizál a körmével?
azt,hogy ivott a testvéreitől tudom.
de a találgatások 1 hete mennek a faluban.
5-kor volt a temetése,én arra felé járok haza.rengeteg autó volt.a kertünk végéből a temetőre lehet látni,a férjem azt mondta,hogy a Honfoglalás zenéjével búcsúztak tőle.
Juuuuuuuuuj!Aranyvégű lett a Tina körme!Szuper lett!!!!!
akkor most utólag "szegényről" mondanak bármit?NYugodjon békébe szegény!!!!!!!!!!!
annyi biztos,hogy részeg volt.esett akkor az eső és gyorsan ment.ráadásul nemis a saját autójával,hanem az egyik barátjáéval.gondolhatjátok az a srác is hogy kikészült idegileg.
További ajánlott fórumok: